HandbalJuniori

CN Junioare 3 / Etapa 11, Sâmbătă, 29 Ianuarie, ora 11.30 / CSS Caracal – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu, locul 3 în Seria G, se va deplasa la finalul acestei săptămâni pe terenul echipei CSS Caracal, ocupanta locului 2 în clasament. Va fi fără îndoială cel mai tare meci al etapei a-11-a din Seria G a Campionatul Național rezervat junioarelor 3. Meciul este programat pentru sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 11.30, în Sala Polivalentă din Caracal.

Junioarele 3 au început și ele bine anul, cu o victorie pe teren propriu. În etapa a-10-a, echipa pregătită de Radu Costel s-a impus fără probleme în confruntarea cu CSS Craiova, scor 38-16. Aflate în cursa pentru calificare în următoarea fază a competiţiei, Grupele Speranţă, handbalistele junioare de la Târgu Jiu trebuie să adune puncte pentru o clasare cât mai bună la finalul primei părți a campionatului. Pentru asta, elevele lui Radu Costel au tras tare la antrenamente în această săptămână pentru a contracara jocul bun al echipei gazdă, CSS Caracal. 

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu junioare 3: „Pe parcursul acestei săptămâni am încercat să punem la punct ultimele detalii în vederea confruntării de sâmbătă, de la Caracal. Ne duelăm cu ocupanta poziției a doua, o echipă bine închegată, care are jucatoare puternice pe pozițiile de inter, dar și o defensivă mobilă care pune mari probleme adversarelor. Ne vom juca șansa, vom da totul pe teren și sperăm să reușim să mai adăugăm câteva puncte pe linia noastră de clasament”.

Dan Ilieș, coordonator secția de handbal a CSM Târgu Jiu: ”Ne așteptăm la un joc echilibrat și ne dorim să avem o evoluție bună în acestă partidă. Sper să obținem puncte din această deplasare pentru a ne menține pe podiumul acestei serii. Le doresc succes fetelor și sănătate”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Vanesa Podărița, Raluca Chiriac, Alesia Cismașu, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Cătălina Ungureanu, Ștefania Bușe, Alina Burlan, Maria Cîrciumariu, Andreea Mindoiu, Catrinel Aniniș, Diana Ştefu, Ana Maria Bîrlete, Cleopatra Pîslaru. Antrenor: Radu Costel.

Handbal Feminin Junioare 3
Campionatul Național J3 – Seria G
Caracal – Sala Polivalentă 

ETAPA 11 – Sâmbătă 29 Ianuarie 2022 – Ora 11.30
CSS Caracal – CSM Târgu Jiu 

Comment here