Handbal

Divizia A, Seria B, Duminică, 30 Ianuarie, ora 17.00/ Gloria Bistrița II – CSM Târgu Jiu / Valentina Toader: „Suntem pregătite pentru această luptă și vom da totul pe teren pentru a ne întoarce acasă victorioase”

CSM Târgu Jiu va avea parte de o deplasare lungă și dificilă pentru meciul din etapa a-12-a din Seria B a Diviziei A, cu Gloria Bistrița II. Derby-ul Seriei B se va juca duminică, 30 ianuarie, de la ora 17.00.

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache, merge în nordul țării cu gândul la victorie, pentru a-și menține poziția de lider în clasamentul Seriei B. Un succes pe terenul echipei de pe locul doi, Gloria Bistrița II, satelitul echipei din Liga Florilor, ar însemna un pas extrem de important pentru gruparea gorjeană în lupta pentru promovare pe prima scenă a handbalului românesc. Handbalistele senioare și-au făcut încălzirea pentru Bistrița cu o victorie împotriva Universității de Vest Timișoara, scor 40-32, în primul meci oficial din 2022. Pentru gorjence va fi un meci destul de greu, dar jucătoarele lui Andrieș se simt pregătite pentru duelul cu ardelencele de la Bistrița. „Suntem pregătite pentru această luptă și vom da totul pe teren pentru a ne întoarce acasă victorioase”, ne-a declarat în cadrul unui interviu, înainte de plecarea spre Ardeal, Valentina Toader. Pivotul echipei noastre a vorbit de primul meci din acest sezon, de atmosfera din vestiarul echipei, dar și despre duelul de al Bistrița. 

Început bun de an pentru CSM Târgu Jiu. Victorie la reluarea meciurilor din campionat. Cum a fost revenirea într un meci oficial, cel cu Universitatea Timișoara?

Valentina Toader: Am așteptat cu nerăbdare începerea jocurilor oficiale, deoarece am avut o perioadă de pregătire bine stabilită și ne-am dorit să punem în practică tot ce am pregătit în ultimele săptămâni. Meciul cu Timișoara a fost de bun augur, am reușit să punem în aplicare tot ce am pregătit în această perioadă și, în plus, pentru noi, întotdeauna meciurile de acasă în fața publicului au o încărcătura emoțională pozitivă. 

Care este atmosfera în vestiar? Cum vezi duelul de la Bistrița?

Valentina Toader: Atmosfera în vestiarul echipei este bună, fetele sunt motivate și determinate pentru etapa din deplasare, cu Bistrița. Știm că vom întâlni o echipă puternică, o echipă care va încerca să ne facă probleme, dar noi suntem pregătite pentru această luptă și vom da totul pe teren pentru a ne întoarce acasă victorioase.

Ce ar însemna o victorie la Bistrița în vederea luptei pentru promovare?

Valentina Toader: O victorie contra Bistriței ne va menține în fruntea clasamentului și cu siguranță ne va ajuta pe parcursul campionatului, pentru a reuși la final de sezon să promovăm în Liga Florilor!

Comment here