HandbalJuniori

CN Junioare 2 / Etapa 7, Vineri, 28 Ianuarie, ora 17.00 / Junioarele 2, duel tare pe teren propriu / CSM Târgu Jiu – CS Chimia Râmnicu Vâlcea

Un nou final de săptămână plin pentru echipele de handbal feminin ale clubului CSM Târgu Jiu. Prima care deschide seria meciurilor din weekend este echipa de junioare 2, pregătită de Andrei Enache, care revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru meciul din etapa a-7-a a Campionatului Național rezervat junioarelor 2. Meciul cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea se dispută vineri, 28 ianuarie, de la ora 17.00. Sâmbătă este rândul junioarelor 3 să evolueze într-o nouă etapă de campionat. Junioarele lui Radu Costel au meci în deplasare, sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 11.30, cu CSS Caracal, meci care contează pentru etapa a-11-a. Seria meciurilor este închisă de senioarele CSM Târgu Jiu, care au și ele meci în deplasare, unul extrem de important, în etapa a-12-a din Seria B a Divizia A, pe terenul formației Gloria Bistrița II. 

Revenind la prima partidă din acest weekend, echipa pregătită de Andrei Enache va avea parte de un meci greu, destul de dificil, pe teren propriu, în compania ocupantei locului 2 în serie, CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Junioarele 2 de la CSM Târgu Jiu au început anul bine cu o victorie în deplasare, pe terenul celor de la CSS Hunedoara, scor 36-21. Victoria le-a consolidat gorjencelor locul 3 în Seria E şi calificarea la Turneul Semifinal Valoare. Meciul de vineri va fi însă unul mult mai greu, la Târgu Jiu vine o echipă foarte bună, CSS Chimia Râmnicu Vâlcea, care în opinia antrenorului Andrei Enache, se va lupta pentru un loc în primele 6 din țară la acest nivel juvenil. Enache are însă încredere în elevele sale vor face un meci bun și că vor aborda meciul pentru a scoate un rezultat pozitiv. 

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: „Va fi un meci împotriva unei echipe foarte bune, care probabil se va lupta pentru un loc în primele 6 din țară. Cu toate acestea eu am foarte mare încredere în echipa mea și în munca pe care aceste fete o depun zi de zi. Vom aborda meciul extrem de încrezători pentru că am vazut la toate entuziasm, plăcere și un progres considerabil. Vă așteptăm alături de noi!”

Și coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieș, este încrezător în forțele echipei pregătite de Andrei Enache. Ilieș face și un apel la suporteri să vină să le susțină pe tinerele handbaliste de la Târgu Jiu. 

Dan Ilieș, coordonator secția de handbal a CSM Târgu Jiu:”Confruntarea cu Chimia Râmnicu Vâlcea se anunță una foarte puternică. Am încredere în echipa noastră că poate scoate un rezultat bun. Este primul joc pe teren propriu al junioarelor 2 CSM Târgu Jiu și pe această cale invit suporterii la sală pentru a le susține pe fetele noastre”.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Raluca Chiriac, Daria Iordache, Karina Băluţă, Alesia Cismaşu, Sonia Motoc, Ioana Procopie, Ştefania Grecu, Alexandra Vieru, Alexandra Popescu, Ramona Popescu, Bianca Buşe, Denisa Banţa, Beatrice Popescu. Antrenor: Andrei Enache.

Handbal Feminin Junioare 2
Campionatul Național J2 – Seria E
Târgu Jiu – Sala Sporturilor 

ETAPA 7 – Vineri 28 Ianuarie 2022 – Ora 17.00
CSM Târgu Jiu – CS Chimia Râmnicu Vâlcea

Comment here