Baschet

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu în vizită la Colegiul Național ”Spiru Haret”! Autografe, poze, concursuri și un meci demonstrativ!

Miercuri, 29 noiembrie, de la ora 12.00, în sala de sport a Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Târgu Jiu, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au jucat un meci demonstrativ în compania tinerilor liceeni. CSM Târgu Jiu și-a continuat astfel seria acțiunilor de promovarea a sportului și implicit al baschetului în școlile din Târgu Jiu. 

Astăzi, echipa de baschet CSM Târgu Jiu a fost prezentă în sala de sport a Colegiului Național ”Spiru Haret” din municipiu, unde a fost așteptată de zeci de elevi ai colegiului, aflați sub atenta îndrumare a profesorilor Gabriela Căpraru, Doriana Udrea, Marius Gogelescu și Lucian Radivoiu, cărora le mulțumim pe această cale pentru implicare. Mulțumim și domnului director Flavius Boian, care s-a arătat deschis pentru această acțiune de promovare a baschetului.

În sala de sport a Colegiului Național ”Spiru Haret” și-au făcut apariția Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Bărăgan, Octavian Popa Calotă, Adrian Vaida, Noam Wienberg, Robert Paliciuc, Dimitrius Underwood, Jalen Dupree, Ethan Wright, Arsenije Vuckovic, dar și noua achiziție a CSM Târgu Jiu, Cameron Oluyitan, însoțiți de cei doi antrenori, Kresimir Basic și Alexandru Gliga, kinetoterapeutul echipei, Patrick Toma și Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene.

Evenimentul a început cu un meci demonstrativ între echipa liceului și baschetbaliștii CSM. Tinerii jucătorii de la ”Spiru” au avut șansa să-şi demonstreze aptitudinile baschetbalistice în compania jucătorilor care activează în Liga Națională de Baschet Masculin. Pentru mulți dintre ei a fost un eveniment aparte despre care cu siguranță își vor aminti cu mare plăcere.

La finalul meciului, desfăşurat într-o atmosferă foarte frumoasă, cu încurajări și aplauze, au urmat câteva concursuri de aruncări, unde elevii și-au putut testa îndemânarea, iar cei mai buni au câştigat mingi și tricouri cu semnăturile jucătorilor. Chiar și profesorii și-au testat aruncările la coș. Cei prezenți în sala de sport s-au bucurat din plin de momentele petrecute împreună cu baschetbaliștii CSM Târgu Jiu și-au promis că vor fi alături de echipă la meciurile din Liga Națională. La final, elevii prezenți la acțiune au făcut zeci de poze, au luat autografe și au vorbit minute bune cu baschetbaliștii, mulți dintre ei fiind curioși să afle detalii din activitatea unui jucător de Ligă Națională. 

GALERIE FOTO

 

Comment here