HandbalJuniori

CN J3 – Miercuri, 22 februarie, ora 14.00 / Junioarele 3, meci cu liderul Serie J / CSM Târgu Jiu – CSS Petroșani

La mijlocul acestei săptămâni se reiau, după o pauză de 86 de zile, meciurile din Campionatul Național rezervat junioarelor 3. Miercuri, 22 februarie, de la ora 14.00, echipa de Junioare 3 a CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu liderul Seriei J, CSS Petroșani. 

Junioarele 3 revin pe parchetul din Sala Sporturilor, după o pauză extrem de lungă, de aproape 3 luni de zile. Fetele pregătite de Radu Costel nu au mai jucat un meci oficial de pe 4 decembrie 2022! Gorjencele revin în fața propriilor suporteri într-un meci dificil, cu echipa de pe primul loc, CSS Petroșani. Este ultima etapă din prima fază a campionatului, cu mențiunea că CSM Târgu Jiu mai are de disputat o restanță, la finalul săptămânii, pe terenul echipei CSM Vulcan. 

CSM Târgu Jiu nu are presiunea rezultatului, echipa fiind deja calificată în Grupele Speranță, dar fetele lui Radu Costel vor victoria. 

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Chiar dacă rezultatul meciului nu ne mai interesează, echipa fiind deja calificată în faza următoare a competiției, ne vom juca șansa. Încercăm victoria. Va câștiga echipa care își va dori mai mult victoria. Sunt convins că va ieși un joc frumos, pentru că fetele abia așteaptă să dispute, din nou, un meci oficial după o pauză de exact 86 de zile. În lipsa unor adversari din afara județului, din 4 decembrie și până în prezent, am disputat doar jocuri școală împotriva echipelor locale: junioarele I de la LPS, junioarele IV de la CSM, dar și cu echipele de băieți, juniori 3, ale CSM și LPS”.

CSM Târgu Jiu: Ștefania Bușe, Cleopatra Pîslaru, Dana Țoțan, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Cătălina Ungureanu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Raisa Pagnejer, Maria Cîrciumariu, Ana Bîrlete, Teodora Rușeț, Aura Croitoru, Andreea Mindoiu. Antrenor: Radu Costel.

Campionatul Național Junioare 3
Târgu Jiu, Sala Sporturilor
Miercuri, 22 februarie, Ora 14.00
Seria J / Etapa 10
CSM Târgu Jiu – CSS Petroșani

 

Comment here