BaschetJuniori

Începe Turneul Final al Campionatului Național U14 Feminin – Alexandria, 1-5 martie / Baschetbalistele lui Laurențiu Răuț vor să încheie campionatul în primele patru echipe din țără! Le dorim mult succes fetelor noastre la Turneul Final! 

Miercuri, 1 martie, începe Turneul Final al Campionatului Național U14 Feminin, ediția 2022-2023, care se va desfășura la Alexandria, în perioada 1-5 martie. Calificată la Turneul Final, echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Laurenţiu Răuţ, merge cu gânduri mari la Alexandria, acolo unde se confruntă cele mai bune 8 echipe din ţără la această categorie de vârstă. Gorjencele vor să încheie campionatul în primele patru echipe din țără! ”Vom merge la Alexandria cu mare încredere în forțele noastre. Ne dorim să ne îndeplinim obiectivul propus, acela de a accede în primele patru echipe din țară. Fetele sunt pregătite și foarte motivate”, a declarat antrenorul Laurențiu Răuț, înainte de plecare spre Alexandria.

La Turneul Final de la Alexandria, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 2A, alături de CS Olimpia București, CSS Sibiu și ACS Dan Dacian București. În Grupa 1A au fost repartizate echipele: CSS Alexandria, gazda turneului, ACS Rookies Oradea, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și ACS Smart Basketball Team Cluj-Napoca. 

Tinerele noastre baschetbalistele vor deschide seria meciurilor de la Turneul Final pe 1 martie, cu un meci împotriva bucureștencelor de la CS Olimpia. Pe 2 martie, CSM Târgu Jiu va juca cu CSS Sibiu, iar in ultimul meci din grupă, pe 3 martie, gorjencele întâlnesc o altă reprezentantă a capitalei, ACS Dan Dacian București.

După performanța de anul trecut, când echipa de U13 a CSM Târgu Jiu a obținut locul 5 la nivel național, anul acesta, fetele lui Laurențiu Răuț, avansate în campionatul U14,  vor să încheie competiția în primele patru din țără! Diana Nica, Iulia Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Maria Zamfirescu Rădulea, Carla Deaconu, Alexia Dană, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru și Miruna Bălășoiu sunt talentatele și ambițioasele baschetbaliste pregătite de Laurențiu Răuț, care au reușit o calificare pe deplin meritată, pentru care au muncit din greu, atât la antrenamente, cât și pe terenul de baschet, acolo unde s-au dovedit a fi mai bune decât adversarele lor. Au obținut o nouă performanţă de excepţie pentru baschetul juvenil gorjean. Este pentru al doilea an consecutiv când fetele antrenate de Laurențiu Răuț se califică la un Turneul Final. Felicitări întregii echipe pentru calificarea obţinută, pentru modul cum au abordat acest sezon, jucând fiecare meci cu multă ambiţie, dăruire şi determinare. Le dorim mult succes fetelor noastre la Turneul Final! 

Laurențiu Răuț, antrenor Grupa U14 CSM Târgu Jiu: ”Vom merge la Alexandria cu mare încredere în forțele noastre. Ne dorim să ne îndeplinim obiectivul propus, acela de a accede în primele patru echipe din țară, asta pentru că anul trecut am terminat pe un onorabil loc 5, și performanța de anul trecut ne obligă ca anul acesta să încercam să ne depășim. Fetele sunt pregătite și foarte motivate, dar întotdeauna un turneu final poate produce surprize, iar eu sper ca noi să producem o surpriză plăcută”.

PROGRAM MECIURI CSM TÂRGU JIU 
TURNEUL FINAL
GRUPA 2A 
Alexandria, Sala Sporturilor
Miercuri, 1 martie 2023, Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București
Joi, 2 martie 2023, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu
Vineri, 3 martie 2023, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București

 

Comment here