HandbalJuniori

CN J2, Seria F, Etapa 9-Sâmbătă, 18 februarie, ora 14.30 / Handbalistele lui Andrei Enache țintesc victoria în Bănie / HCM Craiova – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 2 a CSM Târgu Jiu, liderul Seriei F, țintește a doua victorie consecutivă din acest an. Elevele pregătite de Andrei Enache se deplasează în weekend, la Craiova, acolo unde vor juca cu ocupanta locului 5 în serie, HCM Craiova. Meciul este programat pentru sâmbătă, 18 februarie, de la ora 14.30 și contează pentru etapa a-9-a din Campionatul Național.

După ce a început anul cu o victorie, reușind să treacă etapa trecută de LPS Slatina, scor 23-18, elevele lui Andrei Enache țintesc victoria și pe terenul echipei HCM Craiova. Aflate într-o dispută de la distanță cu CSS Caracal pentru locul 1 în Seria F, gorjencele merg în Bănie cu gândul la victorie, pentru a-și consolida locul 1 în clasamentul Seriei F la finalul primei părți a campionatului. Pentru handbalistele lui Andrei Enache, meciul de la Craiova este și o bună oportunitate de a-și regla ritmul și viteza de joc în perspectiva următoarei faze a campionatului, acolo unde adversarii vor fi de cu totul alt calibru.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: ”În meciul cu HCM Craiova mă interesează foarte mult ritmul și viteza. După pauza care a trecut, una destul de mare, vreau să recâștigăm aceste aspecte în jocul nostru. Nu am fost mulțumit după meciul cu Slatina, chiar dacă am câștigat, și îmi doresc foarte mult să atingem potențialul nostru maxim în urmatoarea perioadă pentru că ne așteaptă meciuri dificile în etapa următoare a competiției, unde vom întâlni echipe foarte puternice!”

CSM Târgu Jiu: Dumitru Daria, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac, Rebeca Rasoveanu, Ancuţa Minodora, Beatrice Popescu, Alesia Cismaşu, Sonia Motoc, Cristina Chirea, Alina Burlan, Alexandra Vieru, Alexandra Popescu, Ştefania Buşe, Diana Rogoveanu. Antrenor: Andrei Enache.

HANDBAL FEMININ
Campionatul Național Junioare 2
Craiova, Sala ”Ioan Constantinescu”
Sâmbătă, 18 februarie, Ora 14.30
Seria F / Etapa 9
HCM Craiova – CSM Târgu Jiu 

Comment here