HandbalJuniori

CN Juniori 3, Seria F, Etapa 9- Sâmbătă, 18 februarie, ora 13.00 / Handbaliștii lui Vali Popescu vor să încheie pe podium prima parte a campionatului / CSM Târgu Jiu – CSS Caracal

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Târgu Jiu revine pe teren propriu în acest weekend. Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 13.00, juniorii lui Vali Popescu vor juca cu ocupanta locului 4, CSS Caracal, într-o partidă care contează pentru etapa a-9-a din Seria F. ”Vrem victoria la ultimul meci pe teren propriu din această fază a campionatului. Dacă vom reuși să câștigăm în fața echipei din Caracal, atunci avem asigurată calificarea în faza următoare a campionatului”, a declarat Vali Popescu, care a prefațat astfel importantul meci de sâmbătă al elevilor săi.

Pentru tinerii handbaliști gorjeni este ultimul meci pe teren propriu din această fază a campionatului. Partida este una extrem de importantă pentru juniorii lui Vali Popescu, care vor să încheie pe podium prima fază a Campionatul Național rezervat juniorilor 3. În cazul unei victorii în fața echipei din Caracal, handbaliștii pregătiți de Vali Popescu își consolidează locul 3 în Seria F și își asigură calificarea în Grupele Speranță, în următoarea fază a competiției. Antrenorul gorjean speră să aibă la dispoziție tot lotul de jucători pentru acest meci și le cere elevilor săi să evolueze cu încredere.

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Vrem victoria la ultimul meci pe teren propriu din această fază a campionatului. Întâlnim echipa din Caracal, una destul de bună, dar am încredere în jucătorii mei că vor face un meci bun, mai ales că jucăm acasă. Dacă vom reuși să câștigăm în fața echipei din Caracal, atunci avem asigurată calificarea în faza următoare a campionatului. Sâmbătă, la ora jocului, sper ca toți jucătorii mei să fie disponibili și apți fizic pentru confruntarea cu Caracal”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Rareș Burciu, Mario Stancu, Dario Bălan, Andrei Mornea, David Bîrlete, Ștefan Stănoiu, David Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Luca Hortopan, Andrei Anuțoiu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Cătălin Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.

Campionatul Național Juniori 3
Târgu Jiu, Sala Sporturilor
Sâmbătă, 18 februarie 2023, Ora 13.00
Seria F / Etapa 9
CSM Târgu Jiu – CSS Caracal

Comment here