HandbalJuniori

Trofeul Oltenia Juniori 4, Ediția 8. Turneul 4 se dispută la Târgu Jiu, duminică, 12 februarie. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSS Drobeta Turnu Severin și LPS Târgu Jiu. Program Turneu

Dacă ziua de sâmbătă, 11 februarie, este dedicată baschetului feminin, ziua de duminică, 12 februarie, este rezervată handbalului masculin juvenil. Sala Sporturilor din Târgu Jiu va fi gazda Turneului 4, care se va desfășura pe parcursul zilei de duminică, 12 februarie, și în care se vor confrunta echipele CSM Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu, CSS Craiova, ACS Danubius Corabia, CSS Drobeta Turnu Severin și CS Viitorul Pitești în cadrul Turneului 4 -Trofeul ”Oltenia”, care în sezonul 2022-2023 a ajuns la ediția a-8-a. Echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu va juca astfel, pe teren propriu, meciurile din cadrul Turneului 4.

În cadrul Turneului 4, tinerii handbaliști pregătiți de Vali Popescu vor juca două partide, ambele confruntări vor avea loc duminică, 12 februarie. În prima partidă, tinerii handbaliști de la CSM Târgu Jiu se vor confrunta cu CSS Drobeta Turnu Severin, de la ora 10.30. Cea dea doua partidă va consemna și derby-ul local CSM Târgu Jiu vs. LPS Târgu Jiu. Partida celor două echipe din Târgu Jiu va încheia turneul de la Târgu Jiu și va începe la ora 16.20.

Vali Popescu este mulțumit de evoluția jucătorilor săi din acest sezon. Antrenorul gorjean consideră extrem de utile aceste turnee, în care echipa progresează de la un turneul la altul.

Vali Popescu, antrenor Juniori 4 CSM Târgu Jiu: ” Cu siguranță vor fi două meciuri foarte bune pentru ei, la fel ca și la celelalte turnee. Sunt bucuros că se vede o creștere de la un turneu la altul, ceea ce demonstrează că aceste turnee sunt foarte utile pentru formarea lor”.

CSM Târgu Jiu Juniori 4: David Bîrlete, Cătălin Popescu, Mihai Bordușanu, Bogdan Ștefurac, Mihnea Ciobanu, Mihai Ularu, Robert Guran, Ștefan Stănoiu Cazacu, Alexandru Penescu, Patrick Ularu, Vlad Călinoiu. Antrenor: Vali Popescu.

Trofeul Oltenia Juniori 4
Sezonul 2022-2023, Ediția 8
Turneul 3 – Duminică, 12 februarie 2023
Târgu Jiu, Sala Sporturilor
Duminică, 12.02.2023, Ora 10.30
CSM Târgu Jiu – CSS Drobeta Turnu Severin
Duminică, 12.02.2023, Ora 16.20
CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu

Iată programul complet al turneului de la Târgu Jiu: 

Comment here