JunioriLupte

Campionatului Național Juniori IV – Târgu Mureş / Amelian Istrătescu, Yanis Peciuc şi Nicolae Curcă reprezintă CSM Târgu Jiu la competiţia din Ardeal

Cei mai mici luptători legitimaţi la CSM Târgu Jiu se vor întrece, în perioada 8-10 octombrie, la Târgu Mureș, în cadrul finalei Campionatului Național rezervat juniorilor IV. Cei trei sportivi, pregătiţi de antrenorul Mădălin Gorjanu, sunt Amelian Istrătescu, Yanis Peciuc şi Nicolae Curcă. Pentru tinerii luptători gorjeni este primul turneu oficial pe saltea. Competiţia este rezervată sportivilor cu vârsta cuprinsă între 12-13 ani, dar şi luptătorilor din grupa de vârstă 9-11 ani, care vor intra în concursul național pentru juniori mici.

Secţia de lupte a CSM Târgu Jiu este reprezentată la competiţia din Ardeal de Amelian Istrătescu, la categoria 72 de kg, Yanis Peciuc la categoria 35 de kg şi Nicolae Curcă la 53 de kg. Mădălin Gorjanu speră ca elevii săi, care sunt la primul turneul oficial pe saltea, să treacă peste emoţiile inerente debutului într-o astfel de competiţie şi să pună în practică ceea ce au lucrat la antrenamente.

Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a CSM Târgu Jiu: „Este primul turneu oficial pe saltea pentru cei trei sportivi. Sunt trei copii minunaţi care vin zilnic la antrenamente şi muncesc din greu. Acum aştept să vedem exact unde suntem ca nivel de pregătire. Este un test al adevărului pentru ei şi îmi doresc extrem de mult să îşi învingă emoţiile şi să aibă evoluţii bune”.

Meciurile din cadrul Campionatul Național rezervat juniorilor IV vor avea loc în Sala Sporturilor “Pongracz Antal” din Târgu Mureş, sub egida Federației Române de Lupte.

Comment here