JunioriLupte

Campionatului Național Juniori IV – Târgu Mureş / Amelian Istrătescu, Yanis Peciuc şi Nicolae Curcă au participat la primul turneu oficial. Mădălin Gorjanu: Vreau să-i felicit pe micuții luptători de la CSM Târgu Jiu pentru evoluția lor

Cea mai tânără generație de luptători legitimaţi la CSM Târgu Jiu a participat, în perioada 8-10 octombrie, la Târgu Mureș, în cadrul finalei Campionatului Național rezervat juniorilor IV. Cei trei sportivi, pregătiţi de antrenorul Mădălin Gorjanu, Amelian Istrătescu, Yanis Peciuc şi Nicolae Curcă au participat pentru prima dată la un turneu oficial pe saltea. 

Secţia de lupte a CSM Târgu Jiu a fost reprezentată la competiţia din Ardeal de Amelian Istrătescu, la categoria 72 de kg, Yanis Peciuc la categoria 35 de kg şi Nicolae Curcă la 53 de kg. Aflați la primul turneu oficial, sportivii legitimați la CSM Târgu Jiu au avut o comportare onorabilă, lucru ce l-a determinat pe antrenorul Mădălin Gorjanu să-și felicite elevii pentru prestațiile lor.

Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a CSM Târgu Jiu: „Finala Campionatului Național de juniori 4 și juniori mici a fost o competiție extrem de disputată, care a strâns peste 650 de sportivi la start, un număr impresionant care ne face să privim cu încredere în viitorul luptelor din țara noastră. În ceea ce-i privește pe sportivii de la CSM Târgu Jiu, din păcate, lipsa de meciuri oficiale și amicale, cauzate de situația sanitară, și-a pus amprenta pe evoluțiile micilor luptatori ai CSM, care au avut probleme în gestionarea începuturilor de meciuri. Cu toate acestea, fiecare a reușit să aducă și victorii în meciurile disputate. Acest lucru, dar și dorința lor de victorie nu mă face decât sa-i felicit și să-mi doresc la fel de mult ca ei să reușim lucruri importante la viitoarele competiții”.

Meciurile din cadrul Campionatul Național rezervat juniorilor IV vau avut loc în Sala Sporturilor “Pongracz Antal” din Târgu Mureş, sub egida Federației Române de Lupte.

 

Comment here