Atletism

Campionatul Național de Cros-Botoşani. Alina Eremia şi Andreea Chivoiu, locul 3 pe echipe

Sâmbătă, 29 octombrie, la Botoșani, a avut loc Etapa Finală a Campionatului Național de Cros. La startul cursei de 8000 m s-au regăsit şi Alina Eremia şi Andreea Chivoiu. Cele două sportive cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătite de Ion Bură şi Dragoş Bură, s-au clasat pe locul 3 în clasamentul final pe echipe.

Echipa care a reprezentat Gorjul, formată din Alina Eremia, Andreea Chivoiu şi Mihaela Cepoi a terminat pe locul 3. Cursa de 8000 m pe echipe a fost adjudecată de CSM Vaslui, iar pe locul 2 a venit echipa CSU Ploi Timişoara. Pe echipe, crosul, care a avut loc în Pădurea Rediu-Botoşani, s-a desfășurat pe ture de 1500 m. Alina Eremia a terminat pe locul 5 la individual şi a scos un timp care a permis echipei să urce pe podium. Alina este deja cu gândul la ultimul concurs, ultimul din acest an, de la Braşov.

Alina Eremia: ”Astăzi a fost un traseu frumos de alergat. Am încercat să scot un timp cât mai bun, pentru o clasare pe podium cu echipa. Am reuşit să ne clasăm pe locul 3.
Acum urmează să mă antrenez pentru următorul concurs, ultimul din acest an, care se va desfășura la Braşov”.

Şi Andreea Chivoiu a terminat în primele 10 alergătoare în întrecerea individuală şi a contribuit la clasarea pe podium în concursul pe echipe.

Andreea Chivoiu: ”Traseul a fost organizat bine, vremea a ținut cu noi. Chiar dacă a fost o cursa destul de scurtă, având în vedere ce am alergat până acum, m-am simțit bine și mă bucur pentru acest rezultat”.

 

 

Comment here