Atletism

Campionatului Național de Alergare pe șosea 10 kilometri / Timişoara, 4 aprilie / Alina Dumitriţa-EREMIA: „Merg cu gândul să câştig şi să scot un timp cât mai bun”

Atleta Alina Dumitriţa-Eremia, sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu- CS Pandurii, va alerga duminică, 4 aprilie, în cadrul Campionatului Național de Alergare pe șosea 10 kilometri. „Merg cu gândul să câştig şi scot un timp cât mai bun”, ne-a declarat sportiva pregătită de antrenorul emerit Ion Bură.

Municipiul Timișoara găzduiește duminică, 4 aprilie 2021, întrecerile Campionatului Național de Alergare pe șosea pe distanţa de 10 kilometri. Organizată sub egida Federației Română de Atletism în colaborare cu Asociația Județeană de Atletism Timiș, competiția este dedicată seniorilor, tineretului (U23) și juniorilor 1 (U20) și se va desfășura atât la feminin, cât și la masculin, individual și pe echipe.

Multipla campioană, pregătită de antrenorul emerit Ion Bură, va lua startul, la senioare şi se simte pregătită pentru această nouă provocare.

Alina Dumitriţa-Eremia: „Mă simt pregătită pentru această provocare. Am încredere în mine şi voi da tot ce pot pe traseu pentru a căştiga cursa. Merg cu gândul să câştig şi scot un timp cât mai bun”.  

Comment here