Atletism

Campionatul Naţional Universitar de Atletism – Sală, Bacău(25-26.02.2023) / Alina Eremia și Andreea Chivoiu țintesc podiumul în Moldova

Sâmbătă, 25 februarie, atletele cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, Alina Eremia și Andreea Chivoiu, vor participa la Campionatul Naţional Universitar de Atletism – Sală, care se desfășoară la Bacău. Atletele noastre merg în Moldova cu gândul la medalii.

Competiția de la Bacău este un nou prilej pentru campioanele noastre de a-și îmbogăți palmaresul, de această dată într-o competiție de sală. Alina Eremia, pregătită de profesorul Ion Bură, va lua startul în probele de 1500m și 3000m, iar obiectivul este unul cât se poate de clar. Alina vrea să urce pe podium în ambele curse. ”Vreau să scot un timp cât mai bun în ambele curse și să urc pe podium”, ne-a declarat Alina Eremia înainte de plecarea spre Bacău. 

Alina Eremia(foto-antrenament), multipla noastră campioană la atletism, se pregătește intens pentru competiția din Moldova. 

Și Andreea Chivoiu, campioană națională la alergare montană pe distanță lungă, titlu obținut în 2022, va lua startul în două curse la Universitarele de la Bacău. Atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, va alerga în cursele de 800m și 1500m. Andreea a tras tare la antrenamente(foto jos) pentru a scoate un timp cât mai bun în competiția de la Bacău. ”Obiectivul meu este să fac un barem cât mai bun, fiindu-mi necesar la competițiile ce vor urma în acest an și poate chiar un loc pe podium”, ne-a declarat Andreea Chivoiu.

Comment here