Handbal

CN J3 – Sâmbătă, 25 februarie, ora 11.00, Etapa 9 – Meci restanță: CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSM Târgu Jiu

După ce au schimbat liderul în Seria J, după egalul înregistrat etapa trecută, pe teren propriu cu CSS Petroșani, Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu vor să-și mai treacă două puncte în clasament la finalul acestei săptămâni. Echipa pregătită de Radu Costel se va deplasa sâmbătă, 25 februarie, în județul vecin, Hunedoara, la Vulcan, pentru partida restanță cu CSM ”Mihai Viteazul” Vulcan. Meciul contează pentru etapa a-9-a din Seria J a Campionatului Național și va începe la ora 11.00.

Rezultatul meciul de la Vulcan nu va influența cu nimic locul ocupat de formația gorjeană în clasament. Tinerele jucătoare pregătite de Radu Costel și-au consolidat locul 3 în Seria J și s-au calificat în Grupele Speranță. Pentru CSM Târgu Jiu, partida de la Vulcan este o bună oportunitate de pregătire pentru următoarea fază a competiției, care se anunță una mult mai dificilă. Fetele lui Radu Costel sunt hotărâte să încheie prima parte a campionatului cu o victorie. 

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Mergem la Vulcan cu optimism și încredere. Vrem să facem o partidă frumoasă, iar victoria să ne dea încredere în forțele proprii pentru faza superioară a Campionatului Național, unde vom întâlni echipe destul de bine pregătite”. 

CSM Târgu Jiu va juca, cel mai probabil, cu ocupantele pozițiilor 3 și 4 din grupele K și L, rspectiv LPS Târgu Mureș, CSM Târgu Mureș, CSM Satu Mare și AHC VM Zalău.

CSM Târgu Jiu: Teodora Rușeț, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Dana Țoțan, Alexandra Popescu, Maria Cojocaru, Diana Ștefu, Beatrice Popescu, Cătălina Ungureanu, Anastasia Găvănescu, Ștefania Bușe, Carla Logăscu, Maria Cîrciumariu, Andreea Mindoiu, Aura Croitoru. Antrenor: Radu Costel.

Campionatul Național Junioare 3
Vulcan, Sala de Sport
Sâmbătă, 25 februarie, Ora 11.00
Seria J / Etapa 9 – Restanță
CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSM Târgu Jiu 

 

 

Comment here