HandbalJuniori

Campionatul Național Junioare 3, Etapa III / Victorie pentru junioarele 3 / CSS Craiova – CSM Târgu Jiu 14-29

Ziua de sâmbătă, 16 octombrie, a fost una bună pentru echipele de handbal feminin ale CSM Târgu Jiu. După victoria senioarelor cu 43-23, în faţa echipei ACS Tonic Oradea, şi junioarele 3 au înregistrat o victorie lejeră la Craiova. Echipa pregătită de Radu Costel s-a impus fără probleme, scor 29-14, în faţa echipei gazdă, CSS Craiova. Meciul a contat pentru etapa a-3-a din Seria G a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 3.

În Sala ‘Ion Consatntinescu” din Craiova, tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au dominat meciul de la un capăt la celălalt, într-o partidă în care Alesia Cişmaşu a înscris numai puţin de 16 goluri!

Prima repriză a fost dominată copios de gruparea gorjeană care s-a impus cu 10-1. Singurul gol al gazdelor din prima repriză fiind marcat în minutul 12. Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată, dar adjudecată tot de elevele lui Radu Costel, scor 11-8. Şi ultima parte a meciului a fost controlată tot de junioarele din Târgu Jiu, care s-au impus cu 8-5. Scor final 29-14 şi o victorie clară pentru tinerele handbaliste de la Târgu Jiu.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: „Ne-am indeplinit obiectivul cu care am plecat de la Târgu Jiu şi am obţinut toate punctele puse în joc. Echipa a făcut un meci bun, în special în apărare. A fost o partidă care mi-a permis rularea întregului lot. Şi după această rundă, rămânem în obiectiv, şi anume clasarea pe una dintre primele 4 poziţii”.

CSS Craiova – CSM Târgu Jiu 14-29 (1-10, 8-11, 5-8)

CSM Târgu Jiu: Laura Ghiţă, Ana Bîrlete, Raluca Chiriac 1g, Cleopatra Pîslaru, Alesia Cişmaşu 16g, Beatrice Popescu 2g, Vanesa Podăriţa, Alina Burlan 3g, Elena Buşe 4g, Ionela Ungureanu 2g, Elena Ivaşcu, Andreea Mindoiu, Alexandra Popescu 1g. Antrenor: Radu Costel.

După victoria de la Craiova, CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 3 în clasament. Etapa următoare, echipa pregătită de Radu Costel va întâlni ocupanta locului 2, CSS Caracal. Meciul este programat pentru data de 23 octombrie, la Târgu Jiu.

Comment here