BaschetJuniori

Baschet Feminin U14 / REZULTATE Turneu I / Adina Pop: Deşi am prins o grupă dificilă, fetele au luptat la fiecare meci şi pentru asta le felicit

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu a avut parte de un debut dificil de sezon în Campionatul Național. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A, o grupă extrem de grea, alături de echipe care au deja performanţe notabile la acest nivel, ACS Dan Dacian București, ABC Leii București și CS BBB Raptors Berceni. 

Turneul de debut al tinerelor baschetbaliste de la Târgu Jiu s-a derulat la București, în Sala Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu”. Chiar dacă au avut parte de un început de sezon foarte greu şi de emoţiile inerente unui debut într-o competiţie oficială, tinerele baschetbalsite de la Târgu Jiu au demonstrat în partidele disputate că echipa are potenţial şi că poate creşte de la meci la meci.

Adina Pop, vicecampioană a României cu CSM Satu Mare, acum antrenoare a Grupei U14 a CSM Târgu Jiu şi-a felicitat jucătoarele pentru modul în care au luptat în fiecare meci de la acest turneu.

Adina Pop, antrenoare Grupa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu: „Având în vedere că am prins o grupă dificilă, fiecare meci din acest turneu a fost o experienţă din care am avut de învăţat. Deşi suntem doar la început şi mai este mult de muncit, fetele au luptat la fiecare meci şi pentru asta le felicit. Sunt fete talentate şi ambiţoase, şi prin multă muncă sunt sigură că vor venii şi rezultatele”.

LOT CSM Târgu Jiu: Alexia Milodin, Andreea Iriza, Diana Nica, Iulia Rădulea, Alexia Dragu, Teodora Zălog, Carla Deaconu, Timeea Gîrjoabă, Alexia Pop, Elena Mituță, Iulia Batoancă, Ana Maria Cotan. Antrenor: Pop Adina Laura.

REZULTATE TURNEU 1 BUCUREȘTI
Sâmbătă, 16 octombrie 2021
Ora 13:00 – CSM Târgu Jiu – ABC Leii București 43-65
Ora 20:00 – CSM Târgu Jiu – CS BBB Raptors Berceni 27-57
Duminică, 17 octombrie 2021
Ora 09:00 – CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București 28-78

 

Comment here