HandbalJuniori

Campionatul Național Junioare 3 / CSM Târgu Jiu, la a treia victorie consecutivă în Grupa Valoare 4 / CSM Târgu Jiu – HC Sportiv Cîtu Timişoara 33-17

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu şi-a trecut în cont a treia victorie consecutivă din cadrul Turneului Semifinal. Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu s-au impus cu 33-17 în faţa echipei HC Sportiv Cîtu Timişoara. Şi după disputarea meciurilor din etapa a treia, CSM Târgu Jiu rămâne liderul Grupei Valoare 4 şi este tot mai aproape de o calificare la Turneul Final.

Echipa pregătită de Andrei Enache are un parcurs excelent până în acest moment la Turneul Semifinal. Gorjencele şi-au mai trecut în cont o victorie, a treia consecutivă la acest turneu şi sunt la un pas de calificarea la turneul final, ceea ce ar reprezenta o premieră şi o performanţă extraordinară pentru echipa de junioare 3. CSM Târgu Jiu a dominat clar meciul cu formaţia HC Sportiv Cîtu Timişoara şi în niciun moment nu s-a pus problema echipei învingătoare. Elevele lui Andrei Enache au câştigat toate cele trei reprize ale meciului. Scorul pe reprize a fost: 14-7, 10-3 şi 9-7.

CSM Târgu Jiu a început în forţă meciul cu echipa din Banat. A fost 1-1 pe tabelă pentru doar câteva secunde, după care formaţia gorjeană a făcut 5-1 în minutul 6. Bănăţencele nu au renunţat şi s-au apropiat la doar două goluri în minutul 10, scor 6-4. CSM s-a apărat foarte bine, a punctat aproape la fiecare atac şi s-a distanţat la 8-4 în minutul 13 şi 11-7 în minutul 16. Finalul primei părţi a aparţinut gorjencelor care au mai punctat de 3 ori la rând. Scorul primei reprize a fost 14-7 pentru CSM Târgu Jiu.

Repriza a doua a fost dominată clar de echipa lui Andrei Enache. Cu un joc aproape perfect pe apărare şi cu atacuri bine construite, gorjencele au condus cu 4-1 pe tabelă, apoi cu 8-2 şi în final cu 10-3.

Mult mai echilibrată a fost repriza a treia. Pe fondul unei uşoare relaxări a echipei din Târgu Jiu, bănăţencele au reuşit să pună ceva mai multe probeleme pe faza de atac. Timişoara a condus cu 3-2 şi 5-3. CSM Târgu Jiu şi-a revenit la timp şi a întors scorul pe tabelă, 7-5 şi 8-6. Timişoara s-a apropiat la un gol, 8-7, dar gorjencele au punctat decisiv şi au câştigat repriza cu 9-7, iar scorul final a fost 33-17.

Alesia Cişmaşu, cu 10 goluri marcate în poarta bănăţencelor, a fost cea mai bună jucătoare a meciului.

Iată ce a declarat imediat după meci, Andrei Enache, antrenorul echipei de junioare 3 a CSM Târgu Jiu.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac 3g, Raisa Copocean, Luiza Cruceru 1g, Bianca Bîrlete 1g, Alesia Cişmaşu 10g, Sonia Motoc 1g, Laura Căciularu 3g, Cristina Grecu 4g, Elisa Hentea, Slageana Radosavlevici 7g, Emanuela Iliescu, Rebeca Imbre 3g. Antrenor: Andrei Enache.

Comment here