HandbalJuniori

Campionatul Național Junioare 3 / CSM Târgu Jiu, la a patra victorie consecutivă în Grupa Valoare 4 / CSM Târgu Jiu – Șc. Gen. 7 Timișoara 37-27

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu merge din victorie în victorie în cadrul Turneului Semifinal. Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu au trecut şi de cel de al patrulea adversar, Șc. Gen. 7 Timișoara, scor 37-27. După patru etape disputate, CSM Târgu Jiu este liderul Grupei Valoare 4 şi este ca şi calificată la Turneul Final.

Nimic nu le poate opri pe handbaliste pregătite de Andrei Enache în drumul lor spre Turneul Final. Gorjencele au bifat a patra victorie consecutivă şi sunt ca şi calificate la turneul final. CSM Târgu Jiu a fost echipa mai bună în întâlnirea cu cealaltă echipă din Banat, Șc. Gen. 7 Timișoara. Elevele lui Andrei Enache au câştigat toate cele trei reprize ale meciului. Scorul pe reprize a fost: 12-6, 12-9 şi 13-12.

La fel ca în toate partidele de la acest turneu, CSM Târgu Jiu a început în forţă şi confruntarea cu bănăţencele de la ŞC. 7 Timişoara. A fost 4-1 după 7 minute de joc. Timişorencele au mai echilibrat puţin disputa şi s-au apropiat la două goluri, mai întâi la 4-2, apoi 5-3 şi 6-4, dar gorjencele au forţat şi s-au distanţat la 9-4 în minutul 13. Cu un minut înainte de finalul primei părţi, tabela indica 10-6 pentru CSM Târgu Jiu. Ultimele secvenţe ale primei reprize au mai adus două reuşite în contul gorjencelor, care au încheiat primul act cu 12-6.

Repriza a doua a început în nota de dominare a echipei din Târgu Jiu care a făcut imediat 3-1, dar bănăţencele au echilibrat disputa. A fost 3-3 şi 4-4 preţ de câteva secunde, după care echipa lui Andrei Enache a pus din nou stăpânire pe joc şi s-a desprins la 7-4 şi 10-5. Timişorencele s-au ţinut scai şi au mai redus din diferenţă, scor 11-6 şi 11-8. Repriza s-a încheait cu 12-9 în favoarea gorjencelor.

Mult mai echilibrată a fost ultima parte a meciului. După un început bun al elevelor lui Andrei Enache, care au condus cu 3-1, jocul s-a echilibrat, iar Timişoara a egalat situaţia, scor 3-3 şi 4-4. Echipa din Banat a trecut şi la conducere, scor 4-5, dar apoi s-a mers umăr la umăr. Finalul a fost unul extrem de disputat. Cu două minute înainte de final tabela îndica 12-10 pentru CSM Târgu Jiu, dar timişorencele au reuşit egalarea. Ultima fază a meciului a adus şi golul cu care CSM Târgu Jiu şi-a adjudecat şi ultima repriză, scor 13-12. Scor final: CSM Târgu Jiu – Șc. Gen. 7 Timișoara 37-27.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Vanesa Podăriţa – Chiriac Raluca 5g, Raisa Copocean 4g, Luiza Cruceru 2g, Bianca Bîrlete 1g, Alesia Cişmaşu 10g, Sonia Motoc 2g, Laura Căciularu, Cristina Grecu 3g, Elisa Hentea 1g, Slageana Radosavlevici 9g, Emanuela Iliescu. Antrenor: Andrei Enache.

Comment here