Lupte

Campionatul Național de Lupte Seniori, Reșița(23-25 octombrie). Alexandru Beșliu: Este o nouă provocare, dar cel mai important pentru mine ar fi să urc pe podium, să mă întorc acasă cu o medalie

La o săptămână după medalia de aur cucerită la Naţionalele de lupte juniori de la Bacău, Alexandru Beșliu țintește un nou loc pe podium, la cea mai importantă competiţie de lupte libere din calendarul intern, Campionatul Național de Seniori. Competiția va avea loc în perioada 23-25 octombrie, la Reșița.

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătit de antrenorii Ștefan Tănase și Mădălin Gorjeanu, va lupta la categoria 125 de kg.

Alex, încep prin a te felicta din nou pentru medalia de aur obținută la CN de Juniori! Acum urmează o nouă competiție, un alt nivel, CN de Seniori. O nouă provocare pentru tine. Cum crezi că va fi la Reșița?

A.B.: Vă mulțumesc! Da, este o nouă provocare, dar cel mai important pentru mine ar fi să urc pe podium, să mă întorc acasă cu o medalie. Va fi un campionat foarte puternic. La Reșița vor fi prezenți sportivi foarte titrați, medaliați pe plan european și internațional. Eu încă mai am probleme cu accidentarea, dar voi încerca să mă feresc, pentru a nu se agrava și să vin acasă cu o medalie!

În acest weekend, Sala Polivalentă din Reșița găzduiește Campionatul Naţional de lupte libere pentru seniori, individual şi pe echipe. Organizatorii au impus un protocol medical ce prevede respectarea tuturor măsurilor preventive impuse pe timp de pandemie. Toți cei implicați în această competiţie, oficiali, sportivi, antrenori şi personalul auxiliar trebuie să prezinte testul PCR efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea cântarului oficial. Astăzi, 23 octombrie, de la ora 17.00, este programat cântarul oficial. Sâmbătă vor avea loc întrecerile la individual, iar duminică se vor desfăşura finalele pe echipe.

Comment here