Atletism

Campionatul Național de Cros, Giroc(jud. Timiș, 17 octombrie). Alina Dumitrița: Campionatul Național de Cros este o altă provocare, dar sper să decurgă totul bine și să aduc o nouă medalie la Târgu Jiu

Atleta Alina Dumitrița, recent medaliată cu aur la CN de Alergare Montană, va participa la finalul acestei săptămâni, pe 17 octombrie, la Campionatul Național de Cros pentru seniori, tineret și juniori. Competiția, organizată de către Federația Română de Atletism, se va desfășura la Giroc, în județul Timiș.

Alina, felicitări pentru titlul obținut la CN de Alergare Montana! Cum a fost revenirea în circuit și cum ai sărbătorit titlul de campioană națională?

A. D.: Mulțumesc frumos! Inițial trebuia să iau doar startul în respectiva competiție, dar pe parcursul traseului am simțit că pot duce cursa până la capăt. Pe tot parcursul traseului m-am gândit doar la fata mea, care mă aștepta acasă și pe care am vrut să o fac să se mândrească cu mama ei. Titlul l-am sărbătorit acasă, împreună cu familia.

Urmează o nouă competiție pentru tine. Pe 17 octombrie vei lua startul în Campionatul Național de Cros de la Giroc, lângă Timișoara. Cu ce gânduri pleci la competiția din Banat?

A.D.: Campionatul Național de Cros este o altă provocare, dar sper să decurgă totul bine și să aduc o nouă medalie la Târgu Jiu.

Alina Dumitrița va lua startul la proba de 6 km plat tineret.

Comment here