Baschet

LNBM / Turneu 4 / Sibiu, 6-7 ianuarie. Camil Berculescu: Suntem pregătiți pentru această nouă etapă a campionatului

CSM Târgu Jiu va face deplasarea la Sibiu pentru primul turneu al anului 2021. Gorjenii vor da piept în cadrul turneului din Ardeal cu liderul Ligii Naționale, CSU Sibiu, dar și cu ocupanta locului 3, BCMU Argeș Pitești.

Camil Berculescu, conștient de dificultatea partidelor din Sala Transilvania, speră într-o mobilizare generală a echipei sale și mizează pe unitatea grupului. Baschetbalistul gorjean ne-a declarat că formația din Târgu Jiu este pregătită pentru turneul de la Sibiu.

Camil Berculescu: Vom avea două meciuri destul de dificile la Sibiu. La fel ca Sibiul și Piteștiul, adversarii noștri de la acest turneu, și noi suntem pregătiți pentru această nouă etapă a campionatului. Având în vedere că vor lipsi jucători importanți din rotația noastră, cel mai important pentru noi este să reușim să funcționăm ca o echipă, să arătăm ca o echipă unită. Faptul că jucăm în deplasare sper să nu fie un impediment pentru noi și pentru evoluțiile noastre la acest turneu.

Deși efortul fizic este unul mai mare, jucătorul gorjean spune că s-a adaptat la formatul noului campionat.

Camil Berculescu: Formatul campionatului este unul acceptabil, destul de bun, având în vedere situația pandemică. Este clar faptul că efortul este unul diferit având în vedere meciurile care se dispută de pe o zi pe alta. Până la urmă toți suntem în aceeași situație și ne este la fel de greu, dar ne adaptăm.


Miercuri – 6 ianuarie 2021
Sala Transilvania (Sibiu)
CSM Târgu Jiu – BCM U Argeș Pitești ora 14:45, DigiSport 3 și Look Sport 2
BC CSU Sibiu – CSM Galați – ora 18:15, DigiSport 3 și Look Sport 2

Joi – 7 ianuarie 2021 
CSM Galați – BCM U FC Argeș Pitești – ora 15:30, DigiSport 3 și Look Sport 1
CSM Târgu Jiu – BC CSU Sibiu – ora 19:00, DigiSport 3 și Look Sport 1

Comment here