Baschet

LNBM / Turneu 4 / Sibiu, 6-7 ianuarie. Alexandru Berca: Sper ca jocul nostru să fie în creştere, să aducem rezultate pozitive şi să producem un baschet de calitate la Sibiu

Mâine, de la ora 14.45, CSM Târgu Jiu va înfrunta pe BCM U Argeş Piteşti, în primul meci oficial al anului 2021. Gorjenii, care ocupă în acest moment locul 11 în clasament, vor întâlni ocupanta locului 3, BCM U Piteşti.

Alexandru Berca spune că echipa sa a plecat la Sibiu doar cu gândul la victorie. Baschetbalistul gorjean şi-ar dori ca formaţia din Târgu Jiu să repete jocul bun practicat în faţa celor de la Steaua şi să se întoarcă cu rezultate pozitive de la Sibiu.

Alexandru Berca: Plecăm cu gândul doar la victorie. Ne dorim să practicăm un joc la fel de bun, aşa cum am practicat cu Steaua în meciul de la Târgu Jiu, dar în acelaşi timp să facem tot posibilul să nu se mai repete situaţia din meciul cu U Cluj. Vom avea în faţă două echipe de tradiţie din baschetul românesc, iar acest lucru sper să ne motiveze în plus. Nu dăm înapoi şi sper ca fiecare dintre noi să primească ceea ce merită şi aici mă refer la victorii, pentru că vom juca doar la victorie. Sper ca jocul nostru să fie în creştere, să aducem rezultate pozitive şi să producem un baschet de calitate pe parchetul Sălii Transilvania din Sibiu, acesta fiind şi obiectivul nostru pentru turneul de la Sibiu.

Meciul dintre CSM Târgu Jiu şi BCM U Argeș Pitești va începe la ora 14:45 şi va fi transmis în direct de DigiSport 3 și Look Sport 2.Comment here