Baschet

Camil Berculescu a semnat prelungirea contractului cu CSM. Va juca şi sezonul viitor la Târgu Jiu

Baschetbalistul gorjean Camil Berculescu va evolua în continuare la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu. Camil Berculescu, jucătorul născut la Târgu Jiu, vicecampion naţional în acest sezon la baschet 3×3 cu CSM Târgu Jiu, a semnat prelungirea contractului şi va evolua în sezonul 2022-2023 tot la Târgu Jiu. 

Oficialii CSM au început semnarea contractelor cu jucătorii din lot care au evoluat şi sezonul trecut la gruparea gorjeană, iar CSM Târgu Jiu,care pune foarte mult accentul şi pe jucătorii autohtoni, nu a ezitat și și-a asigurat serviciile jucătorului care poate evolua pe pozițiile 1-2-3. După un început greu de sezon, în care a fost accidentat, Camil Berculescu a răspuns apoi prezent de fiecare dată când a fost solicitat să intre pe parchet în meciurile din Liga Naţională. De fiecare dată a intrat cu ambiţie şi dăruire pentru echipa oraşului în care s-a născut. Mai mult, Camil Berculescu este unul dintre artizanii obţinerii titlului de vicecampioană naţională de baschet 3×3 a echipei CSM Târgu Jiu în sezonul 2021-2022. Camil a făcut parte din echipa care a reuşit această performanţă pentru clubul gorjean. 

După prelungirea contractului, Camil, unul dintre primii jucători din lot care şi-au prelungit înţelegerea cu CSM Târgu Jiu, ne-a vorbit despre sezonul recent încheiat, despre cum îşi petrece vacanţa până la reunirea lotului, dar şi ce obiective şi-a fixat pentru următoarea stagiune a Ligii Naţionale.

INTERVIU CAMIL BERCULESCU

Te salut Camil și felicitări pentru prelungirea contractului. Ai semnat pentru încă un sezon cu CSM Târgu Jiu. Vei juca și sezonul următor pentru echipa orașului tău. Cum a fost pentru tine sezonul recent încheiat?

Camil Berculescu: A fost un sezon greu din toate punctele de vedere. Din nefericire nu am activat foarte mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aş fi dorit. Chiar la începutul sezonului am fost accidentat şi am lipsit ceva timp, motiv pentru care cred că am fost uşor lăsat de o parte.  A mai fost şi problema cu construcţia lotului, având în vedere profilul jucătorilor care au fost transferaţi, majoritatea pozitii 1-2-3, plus regula U23. 

A venit și o binemeritată vacanță. Ce faci vara asta până la reunirea lotului?

Camil Berculescu: O vacanţă pe care în aceasta vară nu o voi numi chiar vacanţă. Este momentul în care cu siguranţă va trebui, pe lângă a ma menţine într-o formă fizică bună, să mă pregătesc constant, atât fizic, cât şi tehnic, pentru a intra în viitorul sezon ca jucător de bază.

Începe în curând un nou sezon. Care sunt obiectivele tale pentru viitoarea stagiune?

Camil Berculescu: Bineînţeles, primul obiectiv este să joc, până la urmă acesta este motivul principal pentru care munceşti şi te antrenezi. Pentru viitorul sezon plănuiesc sa fiu consecvent. Îmi doresc să îmi aduc constant aportul în cadrul echipei, indiferent de meci sau de miză, să ajung în punctul în care să fiu util în meciuri indiferent de situaţie.

Cred că abia aştepţi reluarea sezonului şi reîntâlnirea cu fanii baschetului din Târgu Jiu.

Camil Berculescu: Aştept cu mult drag viitorul sezon, sunt nerăbdător să îmi întalnesc viitorii colegi de echipă, noile încercări şi bineînţeles să revăd tribuna plină. Un sentiment cu adevărat special, pe care l-am întâlnit la Târgu-Jiu încă de dinainte să calc pe terenul de baschet.

Camil Berculescu 

Data nașterii: 17.03.1998
Localitate: Târgu Jiu
Post: Poate evolua pe pozițiile 1-2-3

Comment here