HandbalJuniori

Bucuria de a juca handbal! Micuțele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au participat la Festivalul Național de Minihandbal Feminin de la Râmnicu Vâlcea. Galerie foto și video

La finalul săptămânii trecute orașul Râmnicu Vâlcea a fost gazda unui eveniment sportiv de amploare. FRH a organizat, în perioada 17-18 iunie, la Râmnicu Vâlcea, în Sala Traian, Festivalul Național de Minihandbal feminin, la care au participat 32 de formații. Echipa micuțelor handbaliste de la CSM Târgu Jiu, coordonată de Paula Pagnejer, a fost repartizată în Grupa G5 alături de CSȘ Constanța, CSȘ Corabia, CS Unirea Sânicolau Mare, CS Cîmpina și CS Dinamo București. ”Fetele au jucat cu zâmbetul pe buze, dar și cu multă ambiție. Au demonstrat că sunt foarte puternice și unite, fapt care m-a făcut să fiu pe deplin mulțumită de evoluția lor pe tot parcursul turneului!”, a declarat Paula Pagnejer, antrenoarea micuțelor handbaliste.

Sute de copii au alergat și s-au bucurat de handbal în cadrul Festivalului Național de minihandbal, desfășurat la Râmnicu Vâlcea. Competiția a fost supervizată de Steluța Luca, fosta mare jucătoare de handbal. La acest eveniment au participat 32 de echipe din toată țara și, conform regulamentului, nu s-a întocmit clasament. S-a jucat pe teren redus și nu s-a ținut scorul, astfel că, la final, toate participantele au fost premiate de către FRH, cu medalii, diplome și tricouri care să le amintească micuțelor handbalistele de una din primele lor competiții. 

Iată echipele și grupele de la Festivalul de Minihadbal feminin: 

Micuțele handbaliste de la Târgu Jiu au jucat cu mult entuziasm, dar și cu ambiție, spre bucuria antrenoarei Paula Pagnejer.

Paula Pagnejer, antrenor grupa de minihandbal a CSM Târgu Jiu: ”Vâlcea a fost centrul bucuriei pentru handbalistele noastre, unde au participat 32 de echipe.Un turneu reușit din toate punctele de vedere. Fetele au jucat cu zâmbetul pe buze, dar și cu multă ambiție. Au demonstrat că sunt foarte puternice și unite, fapt care m-a făcut să fiu pe deplin mulțumită de evoluția lor pe tot parcursul turneului!”

Lot CSM Târgu Jiu: Pănoiu Ana, Cosacu Daria, Daia Ștefania, Spînu Teodora, Peonaru Anastasia, Sichitiu Ștefania, Peptan Beatrice, Avramescu Andra, Celea Sara, Slivilescu Sara, Anuțoiu Gabița, Milodin Ștefania, Molcomiș Antonia, Duță Antonia, Mărgineanu Alexandra, Constantinescu Tiana. Antrenor: Paula Pagnejer. 

 

GALERIE FOTO

GALERIE VIDEO

 

Comment here