BaschetJuniori

Baschetbaliștii U14 CSM Târgu Jiu încep Faza II a Campionatului Național. Echipa lui Răzvan Bratoloveanu este în Grupa D. Program meciuri Turneu 1

Tinerii baschetbaliști U14 pregătiți de Răzvan Bratoloveanu se pregătesc pentru faza a doua a Campionatului Național U14. Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu se va deplasa la Blejoi, Prahova, pentru meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa D. Din această grupă mai fac parte CSM Ploiești, ACS Wild Cats Baia Mare și ACSB Șoimii Albi București. Turneul se va desfășura pe 5 și 6 noiembrie. 

Pentru tinerii baschetbaliști pregătiți de Răzvan Bratoloveanu se anunță un turneu dificil, mai ales că se vor confrunta cu echipa clublui care anul trecut a dat campioana la această categorie de vârstă, CSM Ploiești. Și confruntările cu cei de la Baia Mare și Șoimii din București se anunță unele interesante. Antrenorul gorjean speră ca băieții săi să respecte ceea ce au pregătit la antrenamantele premergătoare acestui turneu și să intre determinați la fiecare meci.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor U14 CSM Târgu Jiu: ”Va fi un turneu destul de greu. În faza a-II-a întâlnim adversari foarte puternici, inclusiv gazda turneului, CSM Ploiești, care este campioana națională din sezonul trecut. Mergem la acest turneu cu scopul de a juca un baschet calitativ, atât din punct de vedere defensiv, cât și ofensiv. Sper ca băieții să respecte ceea ce am lucrat împreună la antrenamente. Știm că suntem la început de drum, că mai avem mult de muncă până să ne batem cu alte echipe de la egal la egal, dar copii mei merg acolo cu gândul să lupte în fiecare meci. Sper să ne îmbunătățim jocul colectiv de la meci la meci”.

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Vlad Ioan Rădulea, Lucian Aurelian Toma, Radu Alexandru Popescu, Edward Nagy, David Ioan Pană, Răzvan Cristian Simionescu, Gabriel Tismănaru, Rareş Andrei Sgondea, Vladimir Constantin Gugea, Luca Pop Manta, Alexandru Cristian Diaconu, Rareş Haiducescu, Horia Hulea, Călin Ştefan Muntean, Vlad Mihai Plăstoi, Constantin Marian Sprâncenatu, Ioan Ayan Irod, Mihnea Grecu, Armand Gabriel Ciochină, Mihai Valentin Bunea. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

JUNIORI  U14
Campionatul Național U14 Masculin

Faza II / Turneul 1, Grupa D
Sala Polivalentă Blejoi, Prahova

Sâmbătă, 05.11.2022, Ora 11.00 
CSM Târgu Jiu – CSM Petrolul Ploiești
Sâmbătă, 05.11.2022, Ora 16.00 

CSM Târgu Jiu – ACS Wild Cats Baia Mare
Duminică, 06.11.2022, Ora 13.00
CSM Târgu Jiu – ACSB Șoimii Albi București

Comment here