BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu U14 Feminin, turneu la Sântandrei, Bihor(5-6 noiembrie). Program meciuri Turneu 1, Grupa B. Laurențiu Răuț: ”Pentru noi, obiectivul următor este calificarea la Turneul Semifinal”

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Laurențiu Răuț, se va deplasa la Sântandrei, în județul Bihor, pentru meciurile din cadrul Turneului 1 din Grupa B. Din această grupă mai fac parte ACS Rookies Oradea, CN Mihai Eminescu Oradea și AS BC Valbon Arad. Turneul se va desfășura pe 5 și 6 noiembrie. ”Pentru noi, obiectivul următor este calificarea la Turneul Semifinal”, a declarat antrenorul Laurențiu Răuț, care a prefațat astfel primul turneu din această fază a campionatului.

Elevele lui Laurențiu Răuț merg la Sântandrei cu gândul de a-și continua parcursul excelent din prima fază a campionatului. Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu are la activ patru victorii consecutive în actuala stagiune, după ce a câștigat de o manieră categorică toate meciurile din prima fază a competiției. CSM Târgu Jiu s-a calificat de pe primul loc în fază a-II-a a Campionatului Național U14.

Ambițioase, tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu și-au stabilit și următorul obiectiv: calificarea la Turneul Semifinal. Antrenorul Laurențiu Răuț este convins că echipa sa va reuși calificarea în următoarea fază a campionatului.

Laurențiu Răuț, antrenor echipa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu: ”Va fi un turneu foarte important pentru echipa noastră. Pe de o parte, pentru că vom întâlni echipa din Oradea, ACS Rookies, medaliată cu bronz la ultimul turneu final, și cu această ocazie vom putea vedea la ce nivel suntem în acest moment, iar  pe de altă parte, turneul este important și prin prisma obiectivului nostru. Pentru noi, obiectivul următor este calificarea la Turneul Semifinal. Eu am încredere în echipă și sunt sigur că vom reuși să ne calificăm”.

În Faza 2 se vor disputa patru turnee, două în noiembrie şi două în decembrie, iar primele 3 clasate în grupă vor merge la Turneul Semifinal. 

Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

JUNIOARE  U14
Campionatul Național U14 Feminin
Faza II / Turneul 1, Grupa B
Sala de Sport Sântandrei, Oradea, Bihor
Sâmbătă, 05.11.2022, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – ACS Rookies Oradea
Sâmbătă, 05.11.2022, Ora 17.00
CSM Târgu Jiu – AS BC Valbon Arad
Duminică, 06.11.2022, Ora 10.00
CSM Târgu Jiu – CN Mihai Eminescu Oradea

Comment here