BaschetJuniori

Baschetbaliştii U13 CSM Târgu Jiu, un nou turneu la finalul săptămânii. Turneul 2 din Grupa H se dispută la Craiova. Program meciuri

Un nou final de săptămână plin pentru cei mai tineri baschetbaliști ai CSM Târgu Jiu. Grupa U13 are programat Turneul 2 din Grupa H a Campionatului Național rezervat categoriei de vârstă U13. Echipa pregătită de Carlos Popescu se va deplasa la Craiova, unde va juca împotriva echipelor ACS Juniors Craiova, SCMU Craiova ACS și Champions București-Craiova. Turneul se desfășoară pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, 21 ianuarie, respectiv 22 ianuarie 2023. 

Două victorii au înregistrat tinerii baschetbaliști gorjeni în primul turneu și s-au înscris în cursa pentru accederea în faza superioară a campionatului. La doar o săptămână distanță de turneul de debut, disputat chiar la Târgu Jiu, mezinii lui Carlos Popescu se deplasează în Bănie, acolo unde vor să facă un nou turneu bun, care să le asigure în mare măsură accederea în faza a 2-a a Campionatului Național. Antrenorul gorjean nu are probleme de efectiv și speră ca la ora începerii turnului să aibă la dispoziție întreg lotul. În Sala Ioan Constantinescu din Craiova, acolo unde se dispută meciurile din acest weekend, Carlos Popescu speră ca elevii săi să aibă aceeași determinare ca în turneul de la Târgu Jiu.

Carlos Popescu, antrenor Grupa U13 Masculin a CSM Târgu Jiu: ”Prin prisma rezultatelor obținute în tur, beneficiem oarecum de un confort, mai ales în ceea ce privește presiunea rezultatului din ceea de-a 2-a manșă, respectiv returul acestei prime faze de campionat. Dacă reușim să gestionăm pozitiv acest plus de încredere la momentul jocului, cu siguranță vom înlesni accederea în grupele următoare, respectiv în a 2-a fază a campionatului de pe o poziție deplin meritată, spun eu, grație unei prestații importante la startul din weekend-ul trecut. Efectivul grupei este complet, sperăm ca la momentul jocului să nu avem niciun fel de probleme în privința stării de sănătate. Îmi doresc ca băieșii să joace cu același entuziasm și să ne întoarcem cu un rezultat la fel de îmbucurător și după acest retur. Forza CSM!”

CSM Târgu Jiu: Matei Scornea, Darius Savu, Luca Pop Manta, Vladimir Gugea, Rareş Staicu, Radu Puiu, Dorel Sandu, Tudor Crîngulescu, Rareş Gionea, Paul Popescu, Andrei Popescu, Mario Vezure, Alexandru Aniniş, Rareş Ciobanu. Antrenor: Carlos Popescu.

Campionatul Național U13
Craiova, 21-22 Ianuarie
2023, Sala ”Ioan Constantinescu”
Grupa H / Turneu 2
Sâmbătă, 21.01.2023, Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – ACS Juniors Craiova 
Sâmbătă, 14.01.2023, Ora 20.00
CSM Târgu Jiu – SCMU Craiova
Duminică, 15.01.2023, Ora 13.00
CSM Târgu Jiu – ACS Champions București-Craiova 

Comment here