Baschet

CSM Târgu Jiu, campanie de popularizare a baschetului în şcoli. Miercuri, 29 noiembrie, meci demonstrativ la Colegiul Național ”Spiru Haret”

Miercuri, 29 noiembrie, de la ora 12.00, în sala de sport a Colegiului Naţional „Spiru Haret” din Târgu Jiu, baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu vor juca un meci demonstrativ în compania tinerilor liceeni. CSM Târgu Jiu își continuă în această săptămână seria acțiunilor de popularizare a baschetului în școlile din Târgu Jiu. 

Ești elev al Colegiului ”Spiru Haret” și vrei să îți întâlnești favoriții? Atunci nu trebuie să lipsești miercuri, de la ora 12:00, din sala de sport! Ai șansa să-i vezi într-un meci demonstrativ pe componenții echipei de baschet seniori de la CSM Târgu Jiu, care activează în Liga Națională de Baschet Masculin.

CSM Târgu Jiu își continuă în această săptămână seria acțiunilor de popularizare a baschetului în școlile din Târgu Jiu. După ce au poposit la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, dar și la Șc. Gim. Nr.8 „Constantin Săvoiu” și la Șc. Gim. Nr.4 „Al. Ștefulescu”, oficialii grupării gorjene au ales pentru această săptămână Colegiul Național ”Spiru Haret”. De altfel, reperezentanții clubului au anunţat că aceste acţiuni vor continua și în alte unităţi de învăţământ.

Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu: ”Este o nouă acțiune de promovare a baschetului în școli. De data aceasta drept gazdă vom avea Colegiul National ”Spiru Haret” din Târgu Jiu, un colegiu de prestigiu din municipiul nostru. Așteptăm alături de noi, la sala de sport al colegiului, toți iubitorii de baschet pentru a putea interacționa, pentru sesiuni de poze si autografe cu jucătorii. Așa cum am spus de fiecare dată aceste acțiuni sunt benefice pentru promovarea sportului în general, dar și un prilej pentru elevi de a fi cât mai aproape de jucătorii pe care-i simpatizează. Vrem să mulțumim conducerii Colegiului ”Spiru Haret” și catedrei de educație fizică pentru deschiderea de care au dat dovadă pentru această activitate”.

 

Comment here