Baschet

Baschetbaliştii CSM, înfrângere cu Athletic Constanţa

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat pe teren propriu in fata echipei Athletic Constanţa. Victoria le-a aparținut oaspeților, scor 66-57, după ce la pauză erau în avantaj gorjenii, care conduceau cu 34-31. Meciul a contat pentru etapa a-III-a din Grupa B valorică.

Aproximativ 900 de spectatori au asistat la meciul care a consemnat pentru CSM Târgu Jiu  debutul în campionat, pe teren propriu. CSM a evoluat în deplasare, în primele două etape. Elevii antrenaţi de Claudiu Alionescu au început bine partida şi au reuşit să intre în avantaj la cabine, 34-31. Athletic Constanța a făcut însă o repriză secundă foarte bună în care a întors soarta partidei. Constanţenii au avut și un avantaj de 11 puncte. Pe finalul meciului, gorjenii s-au apropiat la patru puncte. Oaspeţii au gestionat mai bine situaţia pe final şi s-au impus cu 66-57.

Antrenorul Claudiu Alionescu a declarat că diferența în partida pierdută în fața constanțenilor a fost făcută de jocul slab pe fază ofensivă.

Alin Borşa, cu 15 puncte, a fost cel mai bun marcator al CSM Târgu-Jiu. Borşa a părăsit terenul uşor accidentat. Pe lista marcatorilor echipei gorjene şi-au trecut numele şi Camil Berculescu cu 13p, Alin Andrieş 11p, Jovan Durasejic 10p, Rick Curry 6p şi Alex Berca 2p.

După această înfrângere, CSM Târgu Jiu se menţine pe locul 4 în clasamentul grupei, cu 4 puncte. Etapa viitoare gorjenii vor evolua la Galaţi, pe 2 noiembrie.

Comment here