Baschet

CSM TÂRGU JIU, DEBUT PE TEREN PROPRIU ÎN ACEST CAMPIONAT. GORJENII VOR ÎNTÂLNI ATHLETIC CONSTANȚA

Baschetbaliştii echipei de Liga Naţională ai Clubului Sportiv Municipal vor debuta în campionat, pe teren propriu, în meciul din etapa a treia a Ligii Naţionale cu Athletic Constanţa. Meciul  a fost devansat cu o zi  faţă de programarea iniţială şi se va  disputa vineri seara, cu începere de  la ora 20:00.

Echipa   de baschet a  CSM va debuta în faţa propriilor suporteri,  de această dată în campionat, după ce în primele etape din acest sezon a jucat doar în deplasare unde au înregistrat o victorie şi un eşec. În meciul programat vineri seara, gorjenii vor întâlni Athletic Constanţa, formaţie care  a solicitat devansarea partidei cu o zi.

Antrenorul Claudiu Alionescu îşi doreşte  ca echipa sa să obţină o victorie în faţa propriilor fani şi la acest prim meci  de campionat pe care gorjenii îl joacă la Târgu Jiu:  „Vom juca cu o  echipă bună,  o echipă cu patru jucători străini şi mulţi jucători  de valoare. Constanţa vine după  o  victorie obţinută pe  teren  propriu cu formaţia  din Miercurea Ciuc, dar noi jucăm acasă şi sunt convins că vom avea o altă abordare  şi datorită  publicului numeros care va fi la sală şi ne va încuraja şi sper ca la final să ne putem bucura împreună de o evoluţie bună a echipei şi chiar şi de o victorie”.

Expertul sportiv al secţiei de baschet, Adrian Roșu, este şi jucător al echipei lui Alionescu. Adrian Roşu şi-a reluat de joi antrenamentele, după o pauză de două săptămâni, dar cel mai probabil nu va juca, pentru că nu s-a antrenat de două săptămâni.

Claudiu Alionescu:
„Adi Roşu a efectuat un antrenament cu echipa, el este un jucător valoros care poate fi o plus valoare pentru echipă atunci când evoluează, dar pentru a putea evolua trebuie să se antreneze normal, cot la cot cu ceilalţi. Pentru că nu este corect ca jucătorii care depun efort la două antrenamente pe zi ca Adi să vină după două săptămâni de repaus şi să joace. El va fi în angrenajul echipei atunci când se va pregăti 100% alături de noi”.

Meciul de baschet dintre CSM Târgu Jiu şi Athletic Constanţa este programat vineri, de la ora 20.00, suporterii fiind aşteptaţi la Sala Sporturilor cu o carte pe care să o doneze copiilor lipsiţi de posibilităţi materiale.

Comment here