Baschet

ETAPA a-IV-a Grupa B / Baschetbaliștii, meci greu la Galați

Echipa de baschet CSM Târgu-Jiu are parte de o nouă deplasare lungă și dificilă în cadrul Grupei B valorice din Liga Națională. În runda cu numărul patru, echipa gorjeană se deplasează la Galați, pentru meciul de vineri, 1 noiembrie, de la ora 19.00, acolo unde CSM Târgu Jiu va întâlni pe CSM Galați.

După înfrângerea din runda precedentă cu Athletic Constanța, echipa antrenată de Claudiu Alionescu are o misiune dificilă la Galați, în fața unei echipe redutabile pe teren propriu. Echipa de la Dunăre și-a anunțat intenția de a câștiga grupa valorică B.

Antrenorul CSM-ului din Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, nu se va putea baza la acest meci pe unul dintre jucătorii săi de bază, Alin Borșa. Accidentat la meciul cu Athletic, Borșa va lipsi  se pare o perioadă ceva mai mare de timp.

“Urmează pentru noi meciul de la Galați, o deplasare grea din toate punctele de vedere. Dacă acum două săptămâni mizam pe imboldul moral a două victorii consecutive, acum situația este exact invers, venim după două înfrângeri și un joc slab din punct de vedere ofensiv. Mizez însă pe dorința jucătorilor de a demonstra că adevărată noastră față nu este cea din ultimele meciuri. Sper să facem un meci bun în ambele faze ale jocului, atât ofensiv, cât și defensiv, pentru că avem în față o echipă solidă. CSM Galați, o echipa cu pretenții în acest sezon, are în componență cinci jucători străini foarte buni și trei jucători români cu expriență în Liga Națională. În același timp pentru noi meciul de la Galați reprezintă o provocare. O ocazie bună să demonstrăm că putem presta un baschet de calitate împotriva unei astfel de echipe. Din păcate, după meciul cu Constanța avem și o problemă medicala. Alin Borșa este indisponibil pentru acest meci și cred că pentru o perioadă mai mare de timp în urma accidentării din ultimul sfert”, a declarat antrenorul CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu.

Comment here