BaschetJuniori

Baschetbalistele junioare de la CSM Târgu Jiu U14, debut în noul sezon în Turneul 1 de la Sibiu. Echipa lui Laurențiu Răuț face parte din Grupa 4 / PROGRAM

Și Grupa U14 Feminin a CSM Târgu Jiu s-a pregătit intens pentru debutul noului sezon. Dacă băieții merg la Craiova, fetele se deplasează la Sibiu pentru meciurile din primul turneu al campionatului. Echipa pregătită de Laurențiu Răuț face parte din Grupa 4, alături de CSS Sibiu și AS BC Valbon Arad. Primul meci este programat pe 30 septembrie, de la ora 19.00, în compania echipei gazdă, CSS Sibiu. 

Sezonul trecut tinerele baschetbalistele ale clubului nostru au încheiat Campionatul Național U13 pe locul 5. Acum fetele au trecut la următoarea categorie de vârstă și ambițiile lor sunt la fel de mari. Vor să se califice la Turneul Final, iar drumul lor către o nouă performanță va începe la Sibiu. Jucând fiecare meci cu multă ambiţie, dăruire şi determinare, așa cum au făcut-o sezonul trecut, fetele lui Laurențiu Răuț au toate șansele să fie din nou între cele mai bune din țară. Antrenorul gorjean are în încredere în echipa sa și este convins că talentatele sale jucătoare, prin muncă și seriozitate, pot ajunge din nou la Turneul Final.  

Laurențiu Răuț, antrenor Grupa U14 Feminin a CSM Târgu Jiu: ”Ne așteaptă un an greu, deoarece așteptările sunt mari, având în vedere că anul trecut ne-am clasat pe un onorabil loc 5 național. Eu cred foarte mult în aceasta echipă și sunt convins că putem să ne calificăm la Turneul Final. Nu va fi ușor. Au mai apărut și alte echipe noi cu tradiție in baschetul feminin, mă refer aici la Târgoviște și CSM București, dar vom lupta și cu siguranță, prin muncă și seriozitate, vom reuși să ne atingem obiectivul propus”.

Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Grupa 4  / Turneu 1 / 30 septembrie – 1 octombrie 2022
Sala CSS Sibiu 

Meci 1
30.09.2022 – Ora 19.00  CSM Târgu Jiu – CSS Sibiu
Meci 2
01.10.2022 – Ora 12.00  CSM Târgu Jiu – AS BC Valbon Arad

Comment here