BaschetJuniori

Baschetbaliștii juniori la ora debutului. Echipa U14 a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 9 și merge la Craiova pentru meciurile din Turneul 1

Start și în competițiile baschetbalistice juvenile. Două dintre grupele de juniori ale CSM Târgu Jiu au programate turnee la finalul acestei săptămâni. Grupa U14 Masculin se deplasează la Craiova, în timp ce Grupa U14 Feminin va merge la Sibiu. 

Grupa U14 masculin, antrenată de Răzvan Bratoloveanu, a tras tare la antrenamente pentru debutul în noua ediție de campionat. Băieții lui Bratoloveanu vor merge în Bănie, acolo unde vor disputa meciurile din Turneul 1. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 9, din care mai fac parte ACS Champions Bucureşti-Craiova, ACS Alpha Sport Team Sibiu și ACS Îngerii Băniei Craiova. Răzvan Bratoloveanu se așteaptă la un turneu dificil, dar este convins că băieții săi se vor mobiliza pentru primele confruntări din acest sezon. Le cere să joace cu curaj, cu determinare și maximă concentrare pentru a face un turneu cât mai bun.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor Grupa U14 masculin CSM Târgu Jiu: ”Suntem în fața primului turneul al sezonului 2022-2023 categoria U14, unul foarte greu, cu trei echipe foarte bune, două dintre ele participând la turneul final de anul trecut. Am avut puțin timp de pregătire în noua formulă, dar băieții merg acolo să dea totul pe teren din prima secundă. Vom încerca la acest prim turneu să prestăm un baschet de calitate. Le-am zis băieților că dacă vor intra concentrați de la începutul meciului și fiecare va respecta ceea ce am lucrat la antrenamente, atunci vor putea să se lupte de la egal la egal cu adversarii din grupă și de ce nu să ne întoarcem acasă cu rezultate pozitive”.

LOT CSM Târgu Jiu Baschet Masculin U14: Vlad Ioan Rădulea, Lucian Aurelian Toma, Radu Alexandru Popescu, Edward Nagy, David Ioan Pană, Răzvan Cristian Simionescu, Gabriel Tismănaru, Rareş Andrei Sgondea, Vladimir Constantin Gugea, Luca Pop Manta, Alexandru Cristian Diaconu, Rareş Haiducescu, Horia Hulea, Călin Ştefan Muntean, Vlad Mihai Plăstoi, Constantin Marian Sprâncenatu, Ioan Ayan Irod, Mihnea Grecu, Armand Gabriel Ciochină, Mihai Valentin Bunea. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Grupa 9  / Turneu 1 / 1-2 octombrie 2022
Sala ”Ioan Constantinescu” din Craiova

Meci 1
01.10.2022 – Ora 08.30  CSM Târgu Jiu – ACS Champions Bucureşti-Craiova
Meci 2
01.10.2022 – Ora 16.00  CSM Târgu Jiu – ACS Alpha Sport Team Sibiu
Meci 3
02.10.2022 – Ora 14.00  CSM Târgu Jiu – ACS Îngerii Băniei Craiova

Comment here