BaschetJuniori

Baschet Masculin U14 / REZULTATE Turneu I / Răzvan Bratoloveanu „Vreau să-i felicit pe băieţii mei pentru efortul pe care l-au depus în aceste trei meciuri”

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu şi-a făcut debutul în Campionatul Național. Grupa nou înființată a disputat primul turneu oficial pe teren propriu, în Sala Sporturilor, în perioada 16-17 octombrie. CSM Târgu Jiu U14 Masculin a fost repartizată în Grupa D, alături de ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, LPS 1 Târgu Mureş și CSS Târgu Jiu. Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu, antrenată în acest sezon de fostul jucător al grupării gorjene, Răzvan Bratoloveanu, a pierdut cele trei confruntări.

Turneul de debut al tinerilor baschetbalişti de la Târgu Jiu s-a derulat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Debutul a fost unul foarte dificil, pe de o parte jucătorii lui Răzvan Bratolveanu au avut în faţă în faţa o echipă foarte bună, LPS 1 Târgu Mureş, iar pe de altă parte, emoţiile primului meci oficial şi-au pus amprenta pe tinerii baschetbaliştii debuntanţi de la Târgu Jiu. În partidele disputate la acest turneu tânăra echipă a CSM Târgu Jiu a arătat şi momente bune de joc, momente care ne dau speranţe că această echipă va avea şi rezultate pozitive în următoarele etape de campionat. Răzvan Bratoloveanu şi-a felicitat elevii pentru efortul depus la acest turneu. Fostul jucător al CSM Târgu Jiu a recunoscut că şi el a avut emoţii, dar constructive, fiind la rândul său la debut în cariera de antrenor.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor CSM Târgu Jiu U14 baschet masculin: „În primul rând vreau să-i felicit pe băieţii mei pentru că au reuşit să treacă peste emoţiile de debut, majoritatea dintre ei fiind la primele meciuri dintr-un campionat naţional şi pentru efortul pe care l-au depus în aceste trei meciuri! Am întalnit trei echipe foarte bune, si exceptănd primul meci, în care emoţiile şi valoarea adversarului şi-au spus cuvântul, în celelalte meciuri am reuşit să punem şi noi în practică ceea ce am lucrat la antrenamente. Sincer, va spun că am avut şi eu emoţii, pentru că şi la mine a fost debutul ca antrenor, dar au fost unele constructive. Avem un campionat foarte lung  în care trebuie să muncim împreună pentru a ne îmbunătăţi jocul, atât colectiv, cât şi individual, şi sunt sigur că vor apărea şi rezultate”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Rareș Plăstoi, Arin Plăstoi, David Scrădeanu, Luca Muntean, Radu Alexandru Popescu, Darius Anuța, Marian Sprîncenatu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Patrick Logăscu, Robert Daniel Andrei, Robert Isvoranu. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

REZULTATE TURNEU 1 – Târgu Jiu / Sala Sporturilor 16-17 octombrie

CSM Târgu Jiu – LPS 1 Târgu Mureş 25-123
CSM Târgu Jiu – Gladius Târgu Mureş 23-69
CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu 42-74

LPS 1 Târgu Mureş – Gladius Târgu Mureş 81-24
LPS 1 Târgu Mureş – CSS Târgu Jiu 98-45

CSS Târgu Jiu – Gladius Târgu Mureş 79-47

Grupa D
No Team W/L P
1. LPS 1 Târgu Mureş 3/0 6
2. CSS Târgu Jiu 2/1 5
3. ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureş 1/2 4
4. CSM Târgu Jiu 0/3 3

 

 

Comment here