BaschetJuniori

Baschet Masculin U13 / Ultimul turneu din 2021 pentru mezinii CSM / REZULTATE CSM Târgu Jiu U13 M, Turneul 3, Târgu Mureș

Micuții baschetbaliști ai Grupei U13 a CSM Târgu Jiu s-au deplasat la finalul acestei săptămâni, în Ardeal, la Târgu Mureș, pentru partidele din Grupa 1. Tineri baschetbaliști, pregătiți de profesorul Carlos Popescu au avut parte de trei meciuri extrem de grele cu ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, CSU LPS Oradea și MP Sport Timișoara. Mezinii baschetului gorjean au pierdut toate cele trei confruntări. Partidele s-au disputat pe 11-12 decembrie în Sala Liceului Tehnologic Electromureș. 

Profesorul Carlos Popescu, antrenorul Grupei U13 masculin a CSM Târgu Jiu, a făcut imediat după încheierea turneului, o scurtă radiografie a evoluţiei echipei la acest ultim turneu din 2021.

Carlos Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu U13 Masculin: „Dacă în prima fază a campionatului, cu două turnee disputate zonal în sistem tur-retur, sportivii Grupei U13 masculin, au întâlnit cel puţin o echipă pe care au reușit să o și conducă la pauză, de data aceasta, sistemul de repartizare în grupe, conform rezultatelor anterioare, ne-a trimis într-o grupă cu echipe care aspiră în mod categoric la Turneul Final al Campionatului 2021-2022, făcând referire atât la CSU-LPS Oradea, dar și la celelte două echipe, din Târgu Mureş şi Timişoara, alaturi de care suntem în Grupa 1. În ceea ce privește evoluţiile, în general, în toate cele 3 partide, mezinii au reuşit destul de multe acţiuni tactice individuale, dar și colective, la finalizare, îmbucuratoare atât pentru ei în primul rând, cât și pentru noi, cei care credem în munca lor. O concluzie finală, la încheierea turneului 3, ar fi aceea că am reușit, ca echipă, să conștientizăm beneficiul senzaţiilor și instinctelor de joc, generate în urma confruntărilor cu aceste echipe”.

LOT U13 M CSM Targu Jiu: Căruntu David, Crîngulescu Tudor, Branea Dragoș, Scornea Matei, Gugea Vladimir, Pop – Manta Luca, Rădulea Rareș, Staicu Rareș, Savu Darius, Tismănaru Gabriel, Simionescu Răzvan, Toma Lucian. Antrenor: Prof. Popescu Carlos.

Campionatul Național Juniori U13
Grupa 1 / Turneu 3 / 11-12.12.2021
Sala Liceului Tehnologic Electromureș
Sâmbătă 11.12.2021

Ora 12.00 CSM Târgu Jiu – CSM CSM LPS Oradea 11-114
Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș 33-100
Duminică 12.12.2021
Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – CS MP Sport Timișoara 24-69

Comment here