BaschetJuniori

Baschet Feminin U13 / CSM Târgu Jiu, victorie clară cu CS Câmpina, scor 89-28 în Turneul 3 de la București

Echipa feminină de baschet U13 a CSM Târgu Jiu a debutat cu victorie în Turneul 3 din cadrul Campionatului Naţional. CSM Târgu Jiu, echipă pregătită de Laurenţiu Răuţ, a înregistrat o victorie extrem de concludentă în faţa echipei CS Câmpina, scor 89-28.

Pentru această fază a Campionatului Național rezervat junioarelor U13, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 4, din care mai fac parte CS Olimpia București, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CS Câmpina. Partidele se dispută în Sala „Octavian Dimofte” din București în zilele de 11 și 12 decembrie. 

Primul meci, prima victorie pentru CSM Târgu Jiu U13 feminin în turneul de la Bucureşti. Debutul a fost unul în forţă pentru elevele profesorului Laurenţiu Răuţ care au trecut fără probleme de echipa din Câmpina, iar scorul nu lasă loc de comentarii, 89-28. A fost un meci dominat de la un capăt la celălalt de formaţia gorjeană, care a pornit la drum cu gândul de a ajunge la Turneul Semifinal, iar începutul este unul care arată că echipa din Târgu Jiu este pe un drum bun şi are capacitatea de a-şi îndeplini obiectivul. Laurenţiu Răuţ a declarat că are încredere în elevele sale că vor face o figură frumoasă în această fază a competiţiei.

Laurențiu Răuț, antrenor U13 CSM Târgu Jiu: „A fost un meci la discreția noastră, fetele au pus în practică ce am exersat la antrenament și au reușit să facă un meci bun. Urmează două meciuri mai grele, cu două echipe de tradiție, şi aici vorbim de Sepsi Sfântul Gheorghe și Olimpia București, dar am încredere în aceste fete și cred că vom face o figura frumoasă”.

LOT CSM Târgu Jiu baschet feminin U13: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Sara Canavea, Iulia Bîtoancă, Carla Deaconu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Mălina Popescu, Carla Sburlea, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Ştefania Guriţă. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

Campionatul Național Junioare U13
Grupa 4 / Turneu 3 / 11-12.04.2021
Sala „Octavian Dimofte” București
Sâmbătă – 11.12.2021
Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – CS Câmpina 89-28
Duminică -12.12.2021
Ora 09.00   CSM Târgu Jiu – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe
Ora  17.00  CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

 

 

 

Comment here