BaschetJuniori

Baschet Feminin U13 / CSM Târgu Jiu, victorie de senzaţie cu SIC Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 67-18. Laurenţiu Răuţ: „Sunt mândru de fetele mele, de ceea ce au jucat la acest turneu”

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu a înregistrat o nouă victorie de senzaţie în cadrul Turneului 3 de la Bucureşti. Echipa pregătită de profesorul Laurenţiu Răuţ a surclasat gruparea SIC Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 67-18, şi a făcut un pas mare către Turneul Semifinal. Pentru micuţele baschetbaliste de la Târgu Jiu a fost cea de a doua victorie din Grupa 4. 

După debutul în forţă, când elevele profesorului Laurenţiu Răuţ au trecut fără probleme de echipa din Câmpina, scor 89-28, micuţele baschetbalistede la CSM Târgu Jiu au înregistrat un nou succes important în lupta pentru un loc la Turneul Semifinal. Duminică, 12 decembrie, CSM Târgu Jiu a reuşit să treacă de o manieră clară, scor 67-18, de Sepsi Sfântu Gheorghe, o echipă cu tradiţie şi rezultate notabile şi la acest nivel juvenil. CSM Târgu Jiu a dominat clar confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi aşteaptă cu mare încredere duelul cu Olimpia Bucureşti. 

Laurențiu Răuț, antrenor U13 CSM Târgu Jiu: „În cel de-al doilea joc, cu Sepsi, fetele au dat dovadă că sunt o echipă unită şi le felicit pentru atitudinea şi determinarea cu care au abordat acest meci. Sunt foarte fericit că, ușor, ușor, începem să devenim o echipă, că proiectul nostru dă roade şi că încep să vină rezultatele. Cu această victorie am făcut un pas mare către Turneul Semifinal. Urmează meciul cu Olimpia, meci pe care ne dorim de asemenea să-l câștigam, dar indiferent de rezultat vreau să vă spun că sunt mândru de fetele mele, de ceea ce au jucat la acest turneu”.

LOT CSM Târgu Jiu baschet feminin U13: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Sara Canavea, Iulia Bîtoancă, Carla Deaconu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Mălina Popescu, Carla Sburlea, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Ştefania Guriţă. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

Campionatul Național Junioare U13
Grupa 4 / Turneu 3 / 11-12.04.2021
Sala „Octavian Dimofte” București
Sâmbătă – 11.12.2021
Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – CS Câmpina 89-28
Duminică -12.12.2021
Ora 09.00   CSM Târgu Jiu – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 67-18
Ora  17.00  CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

Pentru această fază a Campionatului Național rezervat junioarelor U13, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 4, din care mai fac parte CS Olimpia București, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CS Câmpina. Partidele se dispută în Sala „Octavian Dimofte” din București în zilele de 11 și 12 decembrie.

 

 

Comment here