BaschetJuniori

Baschet Masculin / CSM Târgu Jiu U14 la Turneul 2 de la Târgu Mureş (26-27 noiembrie)

Echipa de baschet masculin U14 a CSM Târgu Jiu, grupa nou înființată va participa, la Târgu Mureş, la Turneul 2 din cadrul Grupei D. CSM Târgu Jiu U14 Masculin este în grupă alături de ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș, LPS 1 Târgu Mureş și CSS Târgu Jiu. Grupa U14 Masculin a CSM Târgu Jiu este antrenată de fostul jucător al grupării gorjene, Răzvan Bratoloveanu.

După turneul de debut, care s-a derulat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, pentru tinerii baschetbalişti gorjeni, antrenaţi de Răzvan Bratoloveanu, urmează o nouă provocare. Juniorii U14 ai CSM Târgu Jiu vor evolua de această dată în deplasare, în Ardeal, la Târgu Mureş. În partidele disputate la Târgu Jiu, în cadrului Turneului 1, tânăra echipă a CSM Târgu Jiu a arătat, în ciuda emoţiilor de debut, şi momente bune de joc. Răzvan Bratoloveanu este convins că echipa pe care o antrenează va juca din ce în ce mai bine. Antrenorul gorjean speră ca la Târgu Mureş să apară şi rezultatele pozitive.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor CSM Târgu Jiu U14 baschet masculin: „A sosit şi momentul pentru turneul retur. Pentru majoritatea băieţilor mei este doar al doilea turneu la care participă. Suntem la început de drum,  iar scopul nostru este să ne îmbunătăţim de la meci la meci. Întâlnim aceeiaşi adversari puternici, care au fost prezenţi la Turneul 1 de la Târgu Jiu. Îmi doresc de la acest turneu să facem trei meciuri mai bune decât primele, unde s-au văzut şi emoţiile de debut pentru ei. Am muncit foarte bine pe parcursul ultimelor săptămâni şi sunt încrezator că ne vom descurca din ce în ce mai bine, iar pe viitor sunt sigur că vor apărea şi rezultatele pozitive”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Rareș Plăstoi, Arin Plăstoi, David Scrădeanu, Radu Alexandru Popescu, Darius Anuța, Lucian Toma, Patrick Logăscu, Robert Daniel Andrei, Robert Isvoranu, Rareş Sgondea, Vladimir Gugea, Alexandru Diaconu. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Program meciuri CSM Târgu Jiu: 

Campionatul Național Juniori U14
Grupa D – Turneu 2 / Sala LPS Târgu Mureș

26.11. Ora 18.30 CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu
27.11. Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ACS Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș
27.11  Ora 16.30 CSM Târgu Jiu – LPS 1 Târgu Mureș

 

 

Comment here