BaschetJuniori

Baschet Feminin U13 / CSM Târgu Jiu U13 în Grupa 4 / Turneul 1 Semifinal se dispută la Târgu Jiu, pe 2 și 3 aprilie / PROGRAM ȘI DECLARAȚII

Sezon de senzaţie făcut de echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu. Calificată la Turneul Semifinal din Campionatul Naţional rezervat categoriei de vârstă U13, echipa pregătită de profesorul Laurențiu Răuț a fost repartizată în Grupa 4 alături de ACS Gladius Târgu Mureș, LT Lucian Blaga Reghin și CSS Botoșani. ”Vrem să terminăm grupa pe primul loc și să ne calificăm la Turneul Final”, ne-a declarat antrenorul Laurențiu Răuț. Primul turneu semifinal se va disputa la Târgu Jiu, în sala de sport a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, timp de două zile, pe 2 și 3 aprilie.

Parcurs excelent în campionat pentru tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu care nu vor să se oprească la acest nivel. Talentatele și ambițioasele baschetbaliste vor la Turneul Final. Chiar dacă au parte de o grupă dificilă, gorjencele vor să termine grupa pe primul loc.

Laurențiu Răuț, antrenor Grupa U13 a CSM Târgu Jiu: ”Este primul Turneu Semifinal și mă bucur că se dispută la Târgu Jiu. Obiectivul nostru este să încercăm să câștigăm acest turneu, pentru a termina grupa pe primul loc și să ne calificăm la Turneul Final”.

Adrian Roșu, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu, consideră că la această categorie de vârstă, clubul gorjean are o generație de excepție pe care se poate clădi o viitoare echipă la Târgu Jiu. Expertul sportiv este convins că echipă U13 are șanse mari de calificare la Turneul Final.

Adrian Roșu, expert sportiv, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu: ”Weekend-ul acesta avem turneul de U13 Feminin la Târgu Jiu, care se va desfășura în sala sporturilor din școala Tudor Vladimirescu. Fetele participă la Turneul 5 și primul turneu semifinal, iar rezultatele din cadrul acestui turneu se contabilizează pentru calificarea fetelor la Turneul Final. Consider că avem șanse să ne calificăm la Turneul Final și sunt mândru de progresul înregistrat de aceste fete în doar un an. Această grupă ne promite multe în viitor și sper ca să reușim să clădim prin ele ceva măreț aici la Târgu Jiu. Totodată, menționez că la această categorie de vărstă, pentru mine, cel mai important este ca ele să se bucure de fiecare joc și să fie bucuroase că pot practica acest sport”.

CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Batoancă, Carla Deaconu, Dana Alexia, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu. Antrenor: Laurențiu Răuț.

PROGRAM CSM TÂRGU JIU 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 FEMININ
Grupa 4 / Turneu 5 – Turneu 1 Semifinal / 02-03.04.2022
Târgu Jiu – Sala CN Tudor Vladimirescu

02.04.2022 Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ACS Gladius Târgu Mureș
02.04.2022 Ora 17.00 CSM Târgu Jiu – LT Lucian Blaga Reghin
03.04.2022 Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – CSS Botoșani

 

Comment here