HandbalJuniori

CN Junioare 3, Etapa 4, Grupa Speranţă 3 / Sâmbătă, 2 aprilie, ora 11.00 / CSM Târgu Jiu – CSS Petroşani

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu îşi continuă la finalul aceste săptămâni seria meciurilor din Grupa Speranţă 3. Junioarele pregătite de Radu Costel vor juca, pe teren propriu, cu CSS Petroşani. Meciul contează pentru etapa 4 din această serie şi este programat pentru sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 11.00. 

Meciul se anunţă unul extrem de interesant având în vedere situaţia din clasament a celor două echipe. CSM Târgu Jiu este pe locul 2, cu 12 puncte acumulate, în timp ce echipa adversă, CSS Petroşani, ocupă locul 3, cu 11 puncte. CSM Târgu Jiu a început bine seria cu două victorii consecutive, fiind una dintre echipele favorite la câştigarea acestei grupe, însă problemele de lot îi dau mari  bătăi de cap antrenorului Radu Costel. Cu o astfel de situaţie s-a confruntat antrenorul gorjean etapa trecută, la Sibiu, acolo unde CSM Târgu Jiu a pierdut la mare luptă partida cu echipa gazdă, tocmai din cauza problemelor de lot. Din păcate, aceste probleme persistă şi înainte de confruntarea cu CSS Petroşani. Alesia Cismaşu este incertă pentru acest meci, în timp ce Beatrice Popescu, nerefăcută, va absenta de la această confruntare. Cu toate acestea, obiectivul rămâne acelaşi, victoria în meciul de sâmbătă. Radu Costel a încercat la antrenamentele din această săptămână să îşi capaciteze elevele pentru a scoate maximum din meciul cu CSS Petroşani. Antrenorul gorjean este însă nemulţumit de frecvenţa cu care se joacă etapele din această parte a doua a campionatului, având în vedere că este şi o perioadă cu numeroase examene şcolare. 

Radu Costel, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: „Sâmbătă întâlnim pe teren propriu echipa din Petroşani. Ne dorim să câştigăm această partidă, dar şi acest meci vine în contextul în care ne confruntăm, în continuare, cu probleme de lot. Ultimele probleme apărute sunt cele ale jucătoarelor Alesia Cismaşu şi Beatrice Popescu, nerefăcute după accidentări. Încercăm, de la meci la meci să ne prezentăm la capacitate maximă, însă e greu de crezut că vom reuşi acest lucru, asta şi din cauza apropierii examenelor de Evaluare Naţională, care ne va pune, cu cât înaintăm în Grupa Speranţă, pe „butuci”. Jucăm, vrem să câştigăm, însa cu obiectivul trebuie să fim un pic mai ponderaţi. Fiecare îşi trasează un scop la început de sezon. Pe parcurs încep să apară probleme inerente, pe care nu le putem evita. În acest moment pun pe primul plan sănătatea jucatoarelor pentru că, 7 dintre ele, au de trecut examenul clasei a 8-a. Federaţia ne-a comasat 4 runde, sâmbătă jucăm cu Petroşani, miercuri la Odorheiul Secuiesc, sâmbata viitoare la Cluj, iar peste 4 zile avem un alt joc, în deplasare, la HCM Craiova. E greu să ţinem pasul celor 4 meciuri în 12 zile, dintre care trei deplasări extrem de obositoare”.

Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu le-a transmis încurajării fetelor şi face apel la publicul din Târgu Jiu să vină să le susţină pe tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu. 

Dan Ilieş, expert sportiv CSM Târgu Jiu: „Junioarele 3 vor întâlni sâmbătă CSS Petroșani, pe teren propriu. Este un meci important pentru echipa noastră. Se anunță un joc spectaculos şi cu siguranță vom vedea un meci în care cele două echipe vor juca cu ambiție și determinare. Le urez succes junioarelor CSM şi aşteptăm suporterii la Sala Sporturilor pentru a le susține pe fetele noastre”.

CSM Târgu Jiu: Vanesa Podăriţa, Anisia Bălăşin, Alina Burlan, Raluca Chiriac, Cătălina Ungureanu, Maria Cîrciumariu, Catrinel Aniniş, Cleopatra Pîslaru, Ştefania Buşe, Dianu Ştefu, Ana Bîrlete, Alexandra Popescu, Andreea Mindoiu, Alesia Cismaşu (incertă). Antrenor: Radu Costel. 

CSM TÂRGU JIU HANDBAL FEMININ JUNIOARE 3 
Campionatul Național Junioare 3
Târgu Jiu – Sala Sporturilor

Grupa Speranță 3 / Etapa 4 / 02.04.2022 – Ora 11.00
CSM Târgu Jiu – CSS Petroșani

Comment here