JunioriLupte

Cupa României U17 Lupte Libere, Târgu Mureș, 1-3 aprilie 2022 / Octavian Mitoi, debut în Cupa României U17

Noua generație de luptători legitimați la CSM Târgu Jiu intră la începutul lunii aprilie în febra competițiilor oficiale.Tinerii luptători gorjeni, antrenați de Mădălin Gorjanu, aflați la debut, vor participa la două competiții juvenile foarte puternice, organizate sub egida Federației Române de Lupte, Cupa României U17, la Târgu Mureș, și Cupa României U15, care se va desfășura la Odorheiu Secuiesc. CSM Târgu Jiu va fi reprezentat la Târgu Mureș, la Cupa României U17, de Octavian Mitoi, la categoria 71 Kg, iar la Odorheiu Secuiesc, la Cupa României U15, de Andrei Amza și Amelian Istrătescu, ambii la categoria 68 Kg.

După o lungă perioadă de antrenamente vin și primele competiții oficiale pentru tinerii luptători gorjeni legitimați la CSM Târgu Jiu. În perioada 1-3 aprilie, Sala Polivalentă din Târgu Mureș va fi gazda Cupei României U17 la lupte libere. CSM Târgu Jiu se prezintă la acest concurs cu Octavian Mitoi, care își va face astfel debutul în Cupa României la categoria de vârstă U17. Octavian Mitoi intră pe saltea la categoria 71 Kg. Antrenorul Mădălin Gorjanu ne-a declarat că aceste turnee sunt o bună oportunitate pentru tinerii sportivi de la CSM Târgu Jiu, debutanți în astfel de competiții, să-și măsoare forțele cu sportivi de la alte cluburi și să se familiarizeze cu turneele oficiale de lupte.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: ”Încep și turneele oficiale la lupte, iar CSM Târgu Jiu va fi reprezentat la aceste prime două întreceri juvenile. Sunt competiții grele, unde vor lupta, în general, cu adversari mai mari cu un an decât ei, dar și așa trebuie să își dorească să câștige fiecare meci pe care-l vor avea. Eu am încredere în Octavian și în ceilalți copii că vor aborda cu determinare fiecare competiție. Sunt primele întreceri oficiale la acest nivel pentru acești copii, despre care eu cred că într-un an sau doi vor avea și rezultate notabile. Deocamdată, mergem să capete experiență, să se obișnuiască cu meciurile oficiale și să arate că își doresc cu adevarat să practice acest sport. Indiferent de rezultate sunt sigur că acești copii minunați vor avea doar de câștigat de pe urma acestor competiții”.

Următoarea întrecere, Cupa României U15, se va desfășura în perioada 7-10 aprilie 2022, la Odorheiu Secuiesc.

Octavian Mitoi


Octavian Mitoi împreună cu antrenorul Mădălin Gorjanu, la antrenamente

 

Comment here