BaschetJuniori

Baschet Feminin U13 / CSM Târgu Jiu U13 a încheiat turneul de la Bucureşti cu două victorii şi o înfrângere şi a terminat pe locul 2 în Grupa 4

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu a încheiat turneul de la Bucureşti cu două victorii şi o înfrângere şi a terminat pe locul 2 în Grupa 4. În ultima partidă din cadrul Turneului 3, CSM Târgu Jiu a pierdut, la mare luptă, confruntarea cu CS Olimpia Bucureşti, scor 57-64.  În urma rezultatelor înregistrate la Bucureşti, CSM Târgu Jiu a făcut un pas important către Turneul Semifinal. 

CSM Târgu Jiu şi Olimpia Bucureşti aveau fiecare câte două victorii în cadrul Turneului 3, astfel că meciul dintre cele două formaţii a devenit co adevărată finală pentru primul loc în Grupa 4. Meciul a fost unul extrem de echilibrat în care ambele echipe au trecut la cconducere pe tabela de marcaj. Echilibrul între cele două echipe a fost rupt în mare măsură de deciziile arbitrilor, care au înclinat balanţa către formaţia gazdă. Antrenorul Laurenţiu Răuţ consideră că echipa sa a pierdut nemeritat confruntarea cu Olimpia Bucureşti şi a pus înfrângerea şi pe seama arbitrajului ostil din meciul acre a încheiat turneul. Profesorul Răuţ şi-a felicitat din nou jucătoarele pentru modul în care s-au comportat la acest turneu.

Laurențiu Răuț, antrenor U13 CSM Târgu Jiu: „Am terminat Turneul 3 din păcate cu o înfrângere nemeritată, în urma unui arbitraj mizerabil, de aceea sunt cu atât mai mulțumit de atitudinea fetelor care au lupatat până la capat. Din punctul meu de vedere junioarele noastre au crescut de la meci la meci, ceea ce ne dă mari speranțe pentru viitor. Așteptam cu nerăbdare turneul următor, pentru a putea să ne luăm revanșa. Până atunci vreau să le felicit din tot sufletul pentru modul cum au abordat acest turneu. Pentru că suntem în preajma sărbătorilor de iarnă vreau să le urez tuturor celor din familia CSM, sărbători fericite și numai bine!”

LOT CSM Târgu Jiu baschet feminin U13: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Sara Canavea, Iulia Bîtoancă, Carla Deaconu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Mălina Popescu, Carla Sburlea, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Ştefania Guriţă. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

Campionatul Național Junioare U13
Grupa 4 / Turneu 3 / 11-12.04.2021
Sala „Octavian Dimofte” București
Sâmbătă – 11.12.2021
Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – CS Câmpina 89-28
Duminică -12.12.2021
Ora 09.00   CSM Târgu Jiu – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 67-18
Ora  17.00  CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București 57-64

Grupa 4
No Team W/L P
1. CS Olimpia Bucureşti 3/0 6
2. CSM Târgu Jiu 2/1 5
3. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 1/2 4
4. CS Câmpina 0/3 3

Următorul turneu din Grupa 4 se va disputa anul viitor, în luna februarie. Locul în care se va disputa Turneul 4 nu a fost încă stabilit.

 

Comment here