Handbal

Astăzi, ora 18.00: CSM Târgu Jiu -Știința București. Liviu Andrieș: ”Trebuie să acumulăm puncte și să ne îndeplinim obiectivul. Vreau să le aducem o bucurie iubitorilor de handbal din Târgu Jiu”

Confruntare extrem de importantă astăzi pentru handbalistele CSM Târgu Jiu, care întâlnesc, de la ora 18.00, ultima clasată, Știința București. Partida contează pentru etapa a 16-a din Liga Florilor Mol. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache țintește prima victorie pe teren propriu din acest an. ”Va trebui să jucăm, să avem răbdare, să construim și, într-adevăr, să bucurăm iubitorii de handbal, pentru că duc dorul acelor victorii care i-au bucurat pe parcursul întregii activități pe care am depus-o cu această echipă”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș, care a prefațat confruntarea cu gruparea bucureșteană.

*Suporterii gorjeni sunt așteptați alături de echipă și la acest meci, extrem de important. În lupta pentru îndeplinirea obiectivului din competiția internă, CSM Târgu Jiu are nevoie de sprijinul fanilor. S-au pus în vânzare biletele pentru partida cu CSU Știința București, contând pentru etapa a 16-a a Ligii Florilor. Tichetele online pot fi achiziționate accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csu-stiinta-bucuresti-handbal-feminin.html

Pentru CSM Târgu Jiu nu este o altă opțiune decât victoria în meciul cu bucureștencele. Trupa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache trebuie să treacă de Știința București, o echipă care nu a reușit să câștige niciun meci în acest sezon, dar s-a dovedit a fi o echipă incomodă. Liviu Andrieș le cere fetelor sale concentrare maximă pe toată durata partidei, pentru a obține victoria, una vitală pentru îndeplinirea obiectivului, dar și mult așteptată de publicul de la Târgu Jiu.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Trebuie să intrăm foarte hotărât. Cele de la Știința formează o echipă destul de incomodă. În toate jocurile au pus probleme, mai ales în prima repriză. De aceea, meciul de mâine începe în minutul 1 și se termină în minutul 60. Va trebui să gestionăm foarte bine aceste momente, să nu ne grăbim să câștigăm în minutul 5, pentru că nu se poate acest lucru. Va trebui să jucăm, să avem răbdare, să construim și, într-adevăr, să bucurăm iubitorii de handbal, pentru că duc dorul acelor victorii care i-au bucurat pe parcursul întregii activități pe care am depus-o împreună cu această echipă nou înființată. Știința este o echipă foarte arțăgoasă, e o echipă care își dorește foarte mult, pentru că după 15 etape nu are niciun punct acumulat. Dar, în toate meciurile, și chiar nouă, țin minte, în meciul din tur, ne-au pus piedici. De asta trebuie să fim foarte, foarte atenți. Își doresc și ele să acumuleze puncte și de aceea va trebui să jucăm foarte, foarte agresiv, să fim dezinvolte și să găsim soluții care să ne avantajeze”.

Liviu Andrieș își dorește ca publicul să vină alături de echipă și să susțină echipa. Principalul gorjean a avut și un mesaj pentru suporterii echipei. 

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Am întâlnit echipe foarte puternice și sunt convins că fetele au acumulat o experiență care le va fi utilă în toate celelalte jocuri care vor urma în campionatul nostru. De acum încolo, orice meci pe care-l vom avea în campionat va avea însemnătate și greutate. Trebuie să acumulăm puncte și să ne îndeplinim obiectivul, acela de a rămâne Liga Florilor. Cer ca iubitorii noștri de handbal și susținătorii noștri să fie mai îngăduitori, pentru că sunt lucruri mărețe, lucruri extraordinare pe care trebuie să le apreciem și să nu dăm cu buretele pe toată munca celor care fac parte din această echipă, în special a fetelor”.

CSM TÂRGU JIU – CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI
LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 16
MIERCURI 7 FEBRUARIE 2024
ORA 18.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

Comment here