Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 16. CSM Târgu Jiu, cu gândul doar la victorie în partida cu Știința. Miercuri, 7 februarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu -Știința București

CSM Târgu Jiu va juca miercuri, 7 februarie, pe teren propriu, cu Știința București, într-un meci care contează pentru etapa a 16-a din Liga Florilor Mol. Partida va începe la ora 18.00. Handbalistele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache sunt hotărâte să-și treacă în cont un nou succes în campionat, extrem de important în lupta pentru o clasare cât mai bună la finalul acestui sezon. Victoria este singura opțiune pentru gruparea gorjeană în confruntarea cu ultima clasată. ”Vom intra pe teren doar cu gândul la victorie. Pentru noi nu există un alt rezultat. Avem nevoie de această victorie și sunt convinsă că și publicul nostru are nevoie de o victorie, pentru că a trecut cam mult timp de la ultima victorie, de când ne-am bucurat împreună”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de miercuri, pivotul Ana Ciolan.

*Suporterii gorjeni sunt așteptați alături de echipă și la acest meci, extrem de important. În lupta pentru îndeplinirea obiectivului din competiția internă, CSM Târgu Jiu are nevoie de sprijinul fanilor. S-au pus în vânzare biletele pentru partida cu CSU Știința București, contând pentru etapa a 16-a a Ligii Florilor. Tichetele online pot fi achiziționate accesând următorul link https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csu-stiinta-bucuresti-handbal-feminin.html

Înainte de plecarea spre Malaga, pentru o nouă confruntare europeană, CSM Târgu Jiu va disputa, pe teren propriu, o partidă extrem de importantă în Liga Florilor. La mijlocul acestei săptămâni, echipa lui Liviu Andrieș întâlnește Știința București și este obligată să câștige confruntarea cu ultima clasată în Liga Florilor. Echipa oaspete este fără victorie în Liga Florilor, dar a demonstrat în multe meciuri că este extrem de periculoasă. În tur, gorjencele s-au impus la limită, scor 24-23. Chiar dacă ritmul de jocuri a fost unul infernal în acest început de an, handbalistele noastre nici nu vor să audă de oboseală și sunt hotărâte să întrerupă seria de rezultate negative din ultima perioadă, de pe teren propriu. Hotărâtă este și Ana Ciolan, pivotul formației noastre, care spune că întreaga echipă este concentrată pe acest meci, pentru a obține victoria, una extrem de importantă pentru îndeplinirea obiectivului. Ana Ciolan vrea victoria și pentru publicul de la Târgu Jiu, care așteaptă de ceva vreme o victorie pe teren propriu. 

Ana Cătălina Ciolan, CSM Târgu Jiu: ”Vom intra pe teren doar cu gândul la victorie. Pentru noi nu există un alt rezultat. Suntem încrezătoare, muncim pentru asta, cum am muncit și până acum, și cu siguranță va veni și victoria. Nu au acumulat puncte, dar eu cred că merită respectate și apreciate pentru ceea ce fac. Este greu și pentru ele după 15 meciuri fără victorie, și sunt convinsă că vor da totul pe teren în acest meci. Putem spune că s-a acumulat oboseala, dar nu putem da vina pe oboseală pentru pe rezultatele care au fost în această perioadă. Avem nevoie de această victorie și sunt convinsă că și publicul nostru are nevoie de o victorie, pentru că a trecut cam mult timp de la ultima victorie, de când ne-am bucurat împreună. Ne dorim din tot sufletul ca suporterii să plece mulțumiți acasă, după meciul de miercuri, atât de atitudinea noastră, cât și de scorul de pe tabelă”.

CSM TÂRGU JIU – CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI
LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 16
MIERCURI 7 FEBRUARIE 2024
ORA 18.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

Comment here