Baschet

Andrei Gheorghe: Indiferent de adversar, noi vom da absolut tot ce putem pentru a câștiga fiecare meci și pentru a ne îndeplini obiectivele stabilite

Andrei, veste bună! Pe 17 octombrie începe Cupa României. Cum ai primit această veste? Cum vezi grupa în care a fost repartizată CSM Târgu Jiu?

A.G.: Da, a fost o veste bună începerea sezonului cu Cupa României. Am primit-o cu nerăbdare. În sfârșit, după aproape opt luni fără nicio competiție încep jocurile oficiale. Grupa în care am fost repartizați este una foarte grea, cu echipe puternice din campionat, însă acest lucru poate doar să ne bucure. Datorită faptului că nu am avut meciuri amicale, partidele din cupă o să ne fie foarte benefice, pentru a vedea în ce formă suntem înainte de începerea campionatului.

Cum decurg antrenamentele?

A.G.: Antrenamentele decurg foarte bine, toată lumea trage tare și așteaptă începerea competiților.

În noiembrie, confrom calendarului FRB, începe și Liga Națională. Ce părere ai despre această grupă și cum evaluezi șansele echipei din Târgu Jiu?

A.G.: O grupă interesantă alături de echipe puternice și cu tradiție în Liga Națională, precum Oradea, Dinamo, Timișoara. Este dificil să faci niște previziuni, mai ales după o perioadă așa îndelungată fără meciuri. Cu siguranță, indiferent de adversar, noi vom da absolut tot ce putem pentru a câștiga fiecare meci și pentru a ne îndeplinii obiectivele stabilite.

Comment here