HandbalJuniori

Junioarele 2, a doua victorie consecutivă. CSM Târgu Jiu – CSS Caracal 32-23

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu a înregistrat sâmbătă, 24 septembrie, a doua victorie consecutivă din acest sezon. Echipa pregătită de Andrei Enache a trecut cu 32-23, pe teren propriu, de CSS Caracal și este liderul seriei. Partida a contat pentru etapa a-2-a din Seria F a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 2. 

Început excelent de campionat pentru echipa de junioare 2 a CSM Târgu Jiu, care a înregistrat o nouă victorie concludentă în campionat și s-a instalat în fotoliul de lider. Elevele lui Andrei Enache s-au instalat la conducere pe tabelă încă din primele minute de joc, scor 5-2 în minutul 6. Echipa din Caracal a echilibrat meciul și 10 minute mai târziu, în minutul 16, au întors tabela în favoarea lor, scor 5-7. Elevele lui Enache nu au cedat și au revenit la conducere, scor 9-7 în minutul 21. Echipa oaspete ține aproape și scorul devine 9-8. CSM pune stăpânire pe joc și înscrie 6 goluri la rând, pentru 15-8 în minutul 27, când fetele de la Caracal reușesc să întrerupă seria gorjencelor. Finalul primei părți le găsește în atac pe elevele lui Enache, care stabilesc scorul la pauză: 16-9.

Repriza secundă începe într-o notă de echilibru, cu goluri de ambele părți, dar CSM Târgu Jiu este echipa care dictează ritmul partidei și își menține avansul de 7 goluri pe tabelă, scor 19-12, în minutul 34. Echipa din Caracal are câteva momente bune de joc și se apropie la doar patru goluri de echipa gazdă, scor 22-18 în minutul 43. Gorjencele sunt însă hotărâte să își facă finalul de meci mai ușor și se desprind la 27-20 în minutul 51. Echipa oaspete nu mai poate ține ritmul pe final de meci și fetele lui Enache câștigă fără probleme, scor final 32-23.

Raluca Chiriac, cu 8 goluri, a fost cea mai bună marcatoare din tabăra gorjencelor, fiind urmată de Diana Rogoveanu și Cristina Chirea, ambele cu câte 5 goluri marcate.

Iată ce ne-a declarat imediat după meci antrenorul Andrei Enache.

 

CSM Târgu Jiu – CSS Caracal 32-23(16-9)

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac 8g, Rebeca Rasoveanu, Beatrice Popescu, Ancuţa Minodora 3g, Alesia Cismaşu 2g, Cristina Chirea 5g, Alina Burlan, Alexandra Vieru 3g, Alexandra Popescu 4g, Diana Rogoveanu 5g, Ştefania Buşe 2g. Antrenor: Andrei Enache.

Comment here