Atletism

Alina Eremia, vicecampioană națională la Alergare Montană pe distanță scurtă. Alina a cucerit ARGINTUL în cursa de 12 km

Multipla campioană națională la atletism, Alina Eremia și-a îmbogățit palmaresul cu încă o medalie. Alina a cucerit argintul în Etapa Finală a Campionatului Național de Alergare Montană pe distanță scurtă. Atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de Ion Bură, a luat startul în cursa de 12 km, de alergare montană pe distanță scurtă, pe care a terminat-o în 51m33s. Competiția s-a desfășurat duminică, 25 septembrie 2022, la Câmpulung Moldovenesc. Felicitări, Alina Eremia!

Alina Eremia a luat astăzi startul în proba de 12 km la Alergare Montană și a devenit vicecampioană a României. Pe lângă medalia obținută la individual, Alina a obţinut și argintul pe echipe în proba de 12 Km alergare montană. Alina a făcut echipă cu Andreea Chivoiu şi Mihaela Cepoi. 

Alina și-a stabilit obiectivul pentru maratonul de la Timișoara. După ce a cucerit aurul la Cluj, Alina vrea pe podium și la Timișoara.

Alina Eremia, atletă CSM Târgu Jiu: ”A fost o cursă frumoasă și mi-a plăcut traseul. De mâine mă pregătesc pentru următorul concurs, maratonul ce se va desfășura la Timișoara. Vreau la următorul concurs, ca obiectiv, să alerg un timp mai bun față de data trecută și să urc din nou pe podium”.

Comment here