Atletism

Andreea Chivoiu, ARGINT pe echipe în cursa de 12 Km de la Câmpulung Moldovenesc

La o zi după ce a devenit campioană națională la alergare montană pe distanță lungă, Andreea Chivoiu a urcat din nou pe podium. Sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, a obţinut argintul pe echipe în proba de 12 Km alergare montană. Andreea a făcut echipă cu Alina Eremia şi Mihaela Cepoi. 

După bilanţul excelent de la Câmpulung Moldovenesc, Andreea Chivoiu şi-a stabilit deja ţinta pentru următorul concurs.

Andreea Chivoiu, atletă CSM Târgu Jiu: ” A fost o cursă foarte frumoasă și un traseu mult mai uşor faţă de cursa de 36 km. Acum urmează antrenamentele pentru următorul concurs, care va avea loc in data de 2 octombrie, la Timișoara. Îmi propun ca și acolo să urc pe podium și să alerg un timp foarte bun”.

Antrenorul care scrie istorie în atletismul gorjean este convins că elevele sale pot participa cu brio la orice competiţie atletică internaţională de semifond. Echipa pregătită de Ion Bură şi Ionuţ Bură a strâns 5 medalii la Campionatul Național de alergare montană.

Ion Bură: „În următoarele concursuri atletele care reprezintă CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii au ca obiectiv medalii la Campionatele de maraton şi cros. Consider că atletele pot fi în scurt timp competitive pentru orice concurs internaţional de Semimaraton şi Maraton, şi vor face surprize în continuare confirmând şcoala foarte bună de semifond din Târgu Jiu”.

 

Comment here