Lupte

Alexandru Beșliu, BRONZ la Campionatul Național de Seniori de la Reşiţa

Alexandru Beșliu, luptătorul gorjean cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii a cucerit medalia de bronz la Campionatul Național de Seniori de la Reşiţa. Pregătit de antrenorii Ștefan Tănase și Mădălin Gorjeanu, Alexandru Beșliu a luptat la categoria 125 de kg.

Aflat la prima competiție unde a luptat la seniori, tânărul sportiv Alexandru Beșliu(19 ani) a reușit să urce pe podium, cucerind bronzul. Reușita sportivului gorjean este una excepțională având în vedere faptul că Alex a intrat pe saltea cu o accidentare mai veche, a fost cu mult sub greutatea adversarilor săi și nu în ultimul rând a avut de înfruntat luptători cu experiență, medaliați la diferite campionate interne și internaționale.

Alex, felicitări pentru medalia de bronz obținută la CN de Seniori de la Reșița. Cum a fost competiția?

A.B.: Mulțumesc! Pentru mine ca junior a fost greu, a fost prima competiție unde am luptat la seniori. Am întâlnit sportivi medaliați la campionatele mondiale sau europene, dar m-am luptat cât am putut de bine și am reușit să aduc acasă o medalie de bronz.

Ai plecat la Reșița cu gândul să urci pe podium. Ai reușit acest lucru, deși ai intrat pe saltea cu o accidentare mai veche. Puteai obține mai mult la aceste campionate?

A.B.: Puteam obtine mai mult dacă nu aveam această accidentare și dacă nu era această diferență de aproape 30 de kilograme.

Ce urmează pentru tine după acest campionat?

A.B.: Voi avea o pauză de 30 de zile până la următorul concurs. În perioada asta aș vrea să mă recuperez cât de bine pot și mă antrenez pentru a veni acasă cu medalia de aur de la Campionatul de Seniori U23.

 

Comment here